Holland, Norge søker gull

(Reuters) – Norges Hans Christer Holland vant mennenes 15 km gullmedalje på FIS Sky World Championships i Oberstorp onsdag.

Holland var 20,2 sekunder foran norske norske Siemen Heckstadt Kruger på 33 minutter og 48,7 sekunder, mens utøveren fanget bronsemedaljen på arrangementet der utøverne startet med 30 sekunders mellomrom.

“Det er flott, det er den største tingen jeg noensinne har gjort. Jeg hadde en god dag og var i stand til å oppnå det jeg hadde planlagt,” sa den hollandske kringkasteren NRK.

“Jeg tok det veldig pent i første runde og gikk med god kontroll. Da jeg gikk på siste runde (på) ble jeg emosjonell. Da får du ekstra energi.”

Russlands favoritt Alexander Bolshunov ble nummer fire.

Maren Lundby fra Norge vinner gull på den første hoppbakken for kvinner i verdensmesterskapets historie, og slår Sarah Takanashi fra Japan med margin

8,7 poeng. Nika Krisner fra Slovenia vant bronsen.

“Å bli verdensmester er noe jeg ikke kunne ha forestilt meg for noen uker siden, i tillegg til at dette er dagen vi kjempet så hardt. Det er vanskelig å absorbere blandingen der,” sa Lundby.

(Rapportering av Srivastava Sreedhar i Bangalore, redigering av David Goodman og Ed Osmond)

READ  NRK-ekspert mener lekkasjen vil svekke tilliten til landslagssjefen - NRK Sports - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *