Hologic kjøper Somatex og dets biopsi-markørteknologi for M 64 millioner

Hologic (NSDQ:HOLX) Kunngjorde i dag at anskaffelsen er fullført Somathex Medical Technologies GmbH For 64 millioner dollar.

Massebasert Hologic har kjøpt selskapet, som tidligere eide E-Med Solutions GmbH, for å støtte strategien om å tilby brysthelsetjenester og løpende løsninger over hele Europa, heter det i pressemeldingen.

Hologic ser på Somatexs produkter, som inkluderer piercinginnretninger på lavt nivå for tumoroppdagelse, biopsi og intervensjonsspesialiteter, som muligheter for å tilføre ekspertise og ferdigheter innen sitt brysthelsevesen. I tillegg har selskapet allerede distribuert Somatexs Dumark-familie av vevsmarkører i USA

«Oppkjøpet av Somatex adresserer ikke bare kundenes behov, men lar dem også utvide biopsiporteføljen vår ved å tilby markedsledende løsninger som forbedrer biopsiopplevelsen for pasientene,» sa Jennifer Mead, sjef for Hologic Breast and Bone Health Solutions. Sa I utgivelsen. «Vi har et sterkt partnerskap med Somatex i mange år, som vil tillate oss å raskt integrere vårt felles fokus på innovasjon og raskt å integrere et rørsystem som fremmer lønnsom vekst og fortsatte inntekter for vår brysthelsevirksomhet over hele verden.»

Hologic forventer at Somatex vil generere cirka 13 millioner dollar i inntekter for kalenderåret 2020, inkludert salg av Dumark-markører til selskapet. Oppkjøpet forventes å øke Hologics ikke-GAAP omsetning per innbygger fra inneværende regnskapsår.

«I løpet av årene har Somtex forpliktet seg til å drive innovative, best-of-the-line markør- og lokaliseringsløsninger for våre kunder og deres pasienter, og å bli ledende i vårt rom,» sa Sortex administrerende direktør Jorge Highs. «Vi er glade for å fortsette denne reisen gjennom Hologic og deres globale fotavtrykk, og gir tilgang til mange flere av disse banebrytende teknologiene som kan hjelpe til med å oppdage og behandle brystkreft på forhånd.»

READ  Galtvort Legacy 2 er angivelig under utvikling

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *