Hoteller i Agadir renovert takket være statsstøtte

Dette er «Atlantic Palace», «Sofitel Thalassa», «Amadil», «Averni» og «Amino», som indikerer en pressemelding utstedt av delstaten Souss-Massa-regionen, der disse operatørene representerer den første gruppen av mottakere av tilskuddsprogrammet beregnet på fornyelse og utvikling av hotellbedrifter i Agadir.

Hovedmålet med mekanismen for å gi denne støtten er å stimulere og støtte investeringer i reiselivssektoren med sikte på å forbedre konkurranseevnen til turisttilbudet i Souss-Massa-regionen generelt, og byen Agadir spesielt.

Å lese: Agadir vil pusse opp hotellene sine

I følge direktøren for dette programmet, SDR Tourisme Souss Massa, er de totale kostnadene for renovering og oppgradering estimert til 300 millioner dirham (volumet av globale investeringer for fornyelsen) mens den totale støtten gitt av programmet er 32,5 millioner dirham.

Etter denne første bølgen av mottakere, har programmet til hensikt å slå sammen fem andre hotellbedrifter i løpet av de neste dagene, og er i stadiet med innledende avtale og studier av den tekniske filen. Likeledes er tre søknader som svarte på den nylige utlysningen av interessemeldinger i ferd med å bli ferdigstilt.

READ  Norske omstruktureringsplaner for domstolene | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *