Howard – 12 nye positive modeller i NRK Westland

Denne artikkelen er mer enn en måned gammel og kan inneholde utdaterte råd fra myndighetene angående koronar hjertesykdom.

Hold deg oppdatert Oversikt over NRK, Eller av FHIs Netsider.

I tillegg til de 11 positive testresultatene knyttet til det nye utbruddet, er det en positiv inngangstest knyttet til utbruddet, skriver Highlestodd kommune på sine sider.

Kommunen mener utbruddet er begrenset, men de vil rådføre seg med skipsbygging og iverksette tiltak slik de ser krisepersonell.

– Det er en eksplosjon knyttet til Howard, vi har holdt et møte i krisehåndtering. For eksempel kan jeg ikke si noe om eksplosjonen. Ordfører Gazelle sa til NRK at vi burde vente til et møte finner sted med hagen. 12:15.

I helgen ble seks nye infeksjoner oppdaget på Howard. De var ved inngangsisolasjonen, og kom fra et område som var sterkt smittet. Alle de i den positive testen ble funnet å være isolerte og nære kontakter var isolert.

Handlinger kan iverksettes

De siste dagene, sier ordføreren, har antallet nå sunket til rundt 20. Han sier eksplosjonen ikke var helt uventet.

– Ikke rart det kan være noe mer, men det er fortsatt noen flere infeksjoner enn vi forventet, sier Eat.

For eksempel har ikke kommunen iverksatt ytterligere tiltak, men sier det kan komme på ettermiddagen.

Kommunen har innkalt til pressekonferanse klokka 16 der de vil si mer om situasjonen i Highstot.

Høyt infeksjonsnivå

Verftet har blitt hardt skadet på grunn av koronainfeksjon fra utenlandske arbeidere. Mer enn 100 ansatte testet positive for Covit-19 tidligere i høst, og Hillestod hadde hundre kong rød infeksjonsnivå. Mange av dem legger til en mengde merd, Mange av de isolerte ble overført til et hotell i Bergen,

READ  Afghanistan: Taliban forventes i Norge å føre samtaler med vestlige land

Verftet har slitt økonomisk i noen tid, og Tidligere i november ble det rapportert at tunet krympet og mer enn 100 ansatte ville miste jobben neste år.

I kommunen med 1500 mennesker, Mer enn 700 mennesker har blitt isolert på grunn av koronautbruddet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *