HP VICTUS 16-d0206nf gaming laptop er redusert med €249 på Cdiscount

Trenger du en kraftig bærbar datamaskin for å spille videospill eller lage innhold? De beste spillerne har tilstrekkelig datautstyr til spillet, hvis du vil ha muligheten til å konkurrere med dem er det nødvendig å investere i en god datamaskin. HP VICTUS 16-d0206nf Gaming bærbar PC vist på kampanje på cdiscount kl €899,99 i stedet for €1149.

HP VICTUS 16-d0206nf gaming bærbar PC tilpasset skapere og spillere

HP VICTUS 16-d0206nf Gaming Laptop er utstyrt med en 16,1-tommers Full HD-skjerm, en Intel core i5-11400H-prosessor, 16 GB RAM og en 512 GB SSD. En spesiell spillsetting! Det er en allsidig PC som har en ganske diskré svart design, og responsen er forbedret av rask SSD-lagring og en utmerket antirefleksskjerm klokket til 144 Hz. Denne enheten er rettet mot skapere og spillere takket være avansert grafikk. utvalg av kort (NVIDIA GeForce RTX 3060). Tastaturet er bakgrunnsbelyst som visuelt gir stil i mørke omgivelser og gjør det lettere å skille tastene på tastaturet. På bare 30 minutter lades batteriet opp til 50 %, noe som er praktisk å bruke.

En god gaming laptop.

Skjermen på denne HP gaming bærbare datamaskinen i 16:9-format og egnet for HD-innhold, enten det er for video, fotografering, spill… Den inneholder IPS-teknologi som lar deg ha en bred visningsvinkel. I et lyst miljø kan du fortsette å se på skjermen komfortabelt uten å bli plaget av refleksjoner. HP Fast Charger er uvurderlig for trygghet om datamaskinens batterinivå, den lades raskt opp. Du vil kunne spille alle spillene under gode forhold, også de som krever mest ressurser.

READ  Epic Games Store: Oppdag spillet for å gjenopprette gratis før 12. mai

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *