«Hun forstår ikke hva som skjer, hun vil bare hjem.»

Stephanie, fra Storbritannia, lanserte en appell for donasjoner for noen dager siden for å hjelpe til med å finansiere familien til søsteren hennes Kirsten, fra Gordon, nær Manchester.

Unødvendig å si at denne lille familien har vært gjennom noen tøffe uker. Det hele startet da 4 år gamle Kyra begynte å føle seg uvel i høytiden: «Vi tilbrakte jul og nyttår som en familie som normalt,» sa Kirsten til Manchester Evening News. «Vi trodde ikke det var alvorlig, vi bare innbilte oss at hun hadde feber eller en mindre infeksjon.»

Men ettersom dagene gikk steg jentas temperatur ytterligere. «2. januar ble tilstanden hennes verre og hun klaget over beina og armene», fortsetter jentas mor, som til slutt bestemte seg for å ta henne til et barnesykehus. . «Vi hadde aldri forestilt oss at tilstanden hennes skulle forverres slik, spesielt siden hun smilte og smilte for noen dager siden.»

Etter et kort opphold på sykehuset ble Kyra sendt til spesialister, og 3. januar falt den forferdelige dommen: jenta led virkelig av leukemi. En kunngjøring som ifølge moren «revet familien fra hverandre».

Kyra ble innlagt på sykehuset og startet med cellegift. «Hun forsto ikke hva som foregikk. Hun vil hjem. Når de maskerte legene kommer inn på rommet hennes, tror hun de kommer til å skade henne.

Til tross for dette utviser Kyra grenseløst mot.

Siden har allerede samlet inn 2500 euro GoFundMe.

READ  Biden fyrer Trump-tjenestemann i EEOC for å nekte å trekke seg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *