Hun måtte betale €268 for å få den tilbake, «jeg gikk av flyet og skjønte da at hun var borte»

Janice Gordon, en 67 år gammel kanadier, reiste fra Montreal til London (Heathrow) med British Airways, men så snart hun nådde målet, la hun merke til at hun hadde glemt iPaden sin på flyet.
av videoer

Fakta fant sted forrige måned. Janice skjønte at hun ikke hadde plukket opp iPaden sin da hun nådde terminalen der hun skulle gå ombord på sitt andre fly til Bahrain, Asia. Sexeksperten skjønte umiddelbart at hun hadde latt nettbrettet ligge på setet. Så tryglet hun British Airways ansatte om å ta med seg iPaden hennes på flyet, men fikk beskjed om at det ikke var mulig. Retur til flyet kan føre til sikkerhetsbrudd.

Men kanadieren gjorde det klart i speilsøylene at hun var noen meter unna flyet hun nettopp hadde forlatt da hun la merke til unnlatelsen hennes. Da fortalte personalet ham at iPad-en faktisk var på vei til det tapte kontoret.

To uker senere, da hun kom tilbake fra Bahrain, ønsket Janice å hente iPad-en sin fra det tapte skrivebordet på London Heathrow Airport. Men ting ble komplisert…

sikkerhetsspørsmål

— Jeg sov da vi landet i London, så jeg var litt svimmel, sier Janice. Jeg gikk av flyet, gikk gjennom sikkerhetskontrollen og fortsatte deretter til porten til flyet til Bahrain. Det var da jeg skjønte at iPaden min ikke lenger var der, kanskje 40 minutter etter at jeg gikk av flyet,» legger sekstiåringen til. «Jeg spurte British Airways-damen ved gaten om noen kunne sette meg tilbake på flyet, men hun nektet av sikkerhetsmessige årsaker, og det ble ført til det tapte kontoret,» vitnet fortsatt kanadieren.

Da hun spurte om noen kunne ta henne til det tapte kontoret, fikk hun igjen nei av sikkerhetsgrunner. «De ga meg et kort og sa at jeg måtte sende dem en e-post. Janice sier igjen. «Til slutt sendte de meg en liste over iPadene som ble funnet og ba meg identifisere hva jeg hadde.»

«Jeg fant en som lignet på meg og sendte informasjonen tilbake. Så ble jeg fortalt at jeg trengte et serienummer til iPaden min. Heldigvis var det i telefonen min,» legger Janice til. Mottok det på det tidspunktet. Men selvfølgelig var ikke kontoret åpent på søndag, sier Al-Kindi igjen.

«Til slutt sendte jeg en e-post til Instafile og betalte dem £30 (€35), men fikk ingen resultater før de fortalte meg at de hadde iPaden min og ville sende den til meg for £230 (€268), fortsetter Janice. Et eventyr som ville kostet en kanadier kjære…

READ  Energikrise: et teknisk problem på nettstedet tillater forespørsel om en varmebonus

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *