«Hun nektet å bytte sete på flyet slik at moren kunne sitte med barnet sitt»


Å betale for å velge sete på flyet er dilemmaet som opptar alle reisende når de kjøper billetter. Mens mange drar til utfartsområdet for å unngå separasjon under reisen, foretrekker andre å spare noen euro på turen. Slik var det for moren som ikke gadd å betale ekstrabeløpet for å sitte ved siden av barnet sitt.

Som et resultat befant hun seg på rekke og rad bak sønnen. Så jeg prøvde å erstatte henne så hun ikke skulle være langt unna ham, ble det sagt på Redit, passasjeren som tok showet. «En kvinne ba meg bytte sete på et fly fra Japan. Jeg var på siden av vinduet og hennes unge datter var i midten ved siden av meg mens hun (mor, red.anm.) satt i midtsetet på bakerste rad Jeg nektet, forklarer hun.

Hun argumenterer: «Det er ikke mitt problem, de booket ikke sammen. Det verste var at vi var omgitt av andre medlemmer av turgruppen hennes som hun kunne ha bestilt en handel med. Frekkheten til å bare spørre meg…»

En mening som er verdsatt og delt av mange andre Internett-brukere.

READ  Fuel Rising Fury i Ludhiana City, Energy News, ET EnergyWorld

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *