«Hun ville ha sluttet å spise»: Leger bekymret for Linda de Souzas helse

Siden utgivelsen av hans nye album «Cortes» har blitt kansellert Post Portugal» i 2020, Linda D Susan Ikke gi flere meldinger. Ifølge fransk presse søndagTilstanden hans ser ut til å være kritisk.

Sangerinne Linda D Susan Mest kjent i Frankrike i 1978 med utgivelsen av singelen «Le Portugese».Ifølge medieoppslag ble den 74 år gamle artisten «innlagt i flere uker» på grunn av psykiske lidelser. «område I hennes verden vil hun provosere frem en kamp mellom kreftene på godt og ondt, og legene vil bekymre seg fordi hun har sluttet å spise. Hans sjanser for å bli frisk vil reduseres«, forklarer våre kolleger.

Paranoia?

Denne beskrevne tilstanden av paranoia er ikke veldig overraskende. I 2010, Lisa Susan Han hadde sendt inn en identitetstyveriklage mot sin kone. Hvorfor? Fordi han oppdaget syv bankkontoer åpnet i hans navn siden 1979. Snakker videre om dette: «Siden jeg kom har han gjort alt slik at jeg ikke trenger å bekymre meg for pengesaker yrke [sa maison de disques, NDLR]. Jeg er knust. Jeg får 400 euro i måneden og uten lønnsslipp har jeg ingen pensjon.«

Mellom 1990 og 2017 klatret sangeren opp skråningen med en blendende retur til fronten av scenen, takket være de forskjellige turene til Age Tender og Head of Wood, gjennomført i 2014, 2016 og 2017. Da hans siste musikkprosjekt ble kansellert, kunngjorde promoteringsteamet «Helsemessige årsaker.«En forklaring hun ønsket å avvise.

READ  VREID Del "Shadows of Aurora" musikkvideo

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *