Hundki når strategisk partnerskap med Space Science and Technology Institute (Shenzhen)

Shenzhen, Kina, 4. februar 2021 / PRNewswire / – Hundky når strategisk partnerskap med romfarts- og teknologiselskap (Shenzhen) Nylig i luftrensingsløsninger.

https://en.huntkey.com/wp-content/uploads/2021/02/Huntkey-air-purification-solutions-1024×923.jpg

Yuntika, et datterselskap av Hundky, har alltid vært forpliktet til å tilby profesjonelle luftrensingsløsninger. Fotosyntese-teknologien som ble vedtatt av Osika ble først brukt til luftrensing ved den japanske romstasjonen. Nå vil Huntkey utdype beslektet forskning og fremme den i folks hverdag.

https://en.huntkey.com/wp-content/uploads/2021/02/purification-process-1024×601.png

Hvorfor velge fotosyntese-teknologi for å rense luften?

1) Ingen forbruksvarer

Fotosyntetiske luftrensere krever generelt ikke utskifting av filtre, noe som i stor grad forenkler luftrensingsprosessen og reduserer kostnadene.

2) Ingen sekundær forurensning

Fotosyntese-teknologi bruker ikke en absorpsjonsmetode for å rense luften, men nedbryter skadelige stoffer i vann og karbondioksid for å oppnå rensingsformålet, så det er ikke noe problem med sekundær forurensning.

3) Ingen skadelige stoffer vil bli opprettet

Sur-luktende gass og ozonmangel UVC-lys er ulemper ved tradisjonell luftrensing. Hvis fotosyntese-teknologi brukes, kan disse problemene enkelt løses. Bare karbondioksid og vann produseres i hele prosessen.

Hvorfor velge Hundki?

Sammenlignet med tradisjonelle raffineringsløsninger har Huntkey flere fordeler.

1) Industriell unik fotosyntetisk luftrensingsløsning

Huntky bruker eksklusiv fotosyntese-teknologi fra Massi, som ikke genererer ozon og ultrafiolett stråling, og som er trygg og miljøvennlig. Laboratorietester har bekreftet at masseteknologien effektivt dreper 146 patogener og skadelige mikroorganismer, med en rensningshastighet på 99%.

2) Profesjonelt FoU-team og pålitelige kundetjenester

Har hovedkontor Shenzhen, Huntki ble grunnlagt i 1995 og har sitt eget laboratorium og produksjonsanlegg. I 2012 besto den Compliance Assessment (CNAS) Akkreditering for China National Accreditation Service. Det har akkrediterte laboratorier i Tyskland TUV, Nemco, United States FCC, Cobiol Standard 9254, og er i stand til TUV, CE, UL, TLC og andre internasjonale sertifiseringer. Hundki har et profesjonelt team for å designe og tilpasse produkter som passer kundenes behov og gir den mest pålitelige kundeservice.

READ  KSUM inviterer kvinner som har ansvaret for å konkurrere i det globale arrangementet

For mer produktinformasjon, besøk:
https://en.huntkey.com/products/air-purifiers/

Kontakt:

Jennifer Wen
+ 86-755-8960-6670
[email protected]

KILDEJAKT

Relaterte linker

https://en.huntkey.com/

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *