Hung Blueberries by Norway

France Espoores spilte uavgjort (1-1) mot Norge på Stade Michel-d’Ornano i Cannes lørdag 19. november.

Espoors Exam 2022 vil ikke ende med seier. Dominerende og foran måltavlen i lange perioder ble Sylvain Ripolls menn imponert over et norsk utvalg sent i kampen. EM 2023 gruppespill (21. juni til 8. juli i Georgia og Romania). Likevel avslutter franskmennene året ubeseiret.

8

Espoirs (5V, 3N) kamper i 2022

1

Førstevalg i Espoir for Mohamed Simagan og Lucas Chevalier

3

Mål for Amin Adlik i Frankrike Espoores lagtrøye


Først i blått for Mohamed Simagan (Credit Icon Sport)

spill

Les Bleuets startet kampen med føttene på bakken og satte press på motstanderens keeper Christopher Clausen. Amin Atli (2.) og Arnaud Kalimuendo (5.), når Michael Alice Mangler ramme (3.). De blir logisk sett belønnet etter et kvarters spill etter en strålende felleskjøring: Gaudio Kohn Finner Attlee i 16-meteren, noe som gir Olis et hjertevarmt øyeblikk. Sistnevnte scoret Bayer Leverkusen-mannen med et fint pivotskudd (1-0, 17.).


Tredje mål for Amin Adli av Espoores (ICON SPORT)

Så Tricolores mister litt av intensiteten og det utnytter nordmennene, bortsett fra et angrep fra venstre av Christos Xavieris som egentlig ikke er farlig. Lucas Chevalier Avviser i et hjørne (35.). Etter denne forsiktigheten går franskmennene tilbake og er veldig nære å doble løpet rett før pause, men Clausen header foran. Maxence Caqueret (45. + 1) før han så Kones slag falle av stolpen.

Atli (50.), Kalimuendo (51.) eller til og med tilbake fra garderoben, sammensetningen av publikum forblir den samme. Amin Ghauri Tvinget ikke Clayson til en redning på frispark (52.). Mennesker med nedsatt funksjonsevne skiller seg også ut Ryan Sergi Dessverre ender han opp med et veldig knusende streik (69.), og leder en enslig test. Men akkurat da vi trodde Bleuets var på vei mot seier, traff Norge blink på kontringen der Zafeiris serverte perfekt til Johan Howe som slo Chevalier (1-1, 83.) med venstrefoten. Overrasket slapp Espoyers inn uavgjort.

READ  Skadede Erling Holland dropper Norges kamper mot Spania og Georgia

Trenerens reaksjon

Sylvain Ripoll: «Hvis vi er gode i den siste pasningen og den siste gesten, bør vi gå til pause med to-tre måls forskjell. Fysiskheten i en kamp er svak og den siste halvtimen ga vi opp, vi var ikke med. hva vi burde ha gjort, som tilbakestiller diskusjonene, så vi uttrykker oss. Dette er synd, for den første perioden vår var veldig interessant og til slutt bedre. »


Sylvain Ripoll (Icon Sport)

Hyllest til Johann Hamel

Før kampstart ble det holdt ett minutts stillhet til hyllest til den franske dommeren Johan Hamel, som døde av et hjerteinfarkt 42 år gammel tirsdag 15. november.


Tim Quigon / FFF

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *