Hurtigruten feirer 130 år med to nye ruter

De Den nye ruten «Spitsbergen Express». gå gjennom Populære stedersom for eksempel Lofotende Vestlandsøyene Og dette Nordkapp – før du drar videre nordover Spitsbergen, retning LongyearbyenDen nordligste byen i verden.

De hjemreise vil vare 14 dagerOg en En syv dagers enveis tur, levert til eller fra Spitsbergen. De Enveistur De vil forstå To netter på hotell i Longyearbyen og to utflukter.

ved siden av han, «North Cape Express» tar passasjerer til Oslo og den nordlige og sørlige enden av landet Om bord MS Trollfjord. De regulære flyvningene fra Oslo vil være det første for selskapet og vil være nye Havner i Sør-NorgeVeldig majestetisk Hardangerfjord.

«Disse nye rutene til Norge og den nordligste byen i verden, Longyearbyen, representerer et lite, men betydelig steg i riktig retning.«, forklarer Daniel Skeldam, administrerende direktør i Hardikruden Group.

Til slutt, den Lange stopp La passasjerene delta Et bredt utvalg av utflukter Avhengig av rute og sesong. EN Konferanseprogram Cruiset tilbyr leksjoner dedikert til norsk historie, kultur, mat, natur og dyreliv samt foto, kunst og håndverk.

Begge reiserutene er nå tilgjengelig for salg Hurtigrutens hjemmeside.

READ  Uro i Norge etter arrestasjonen av to journalister som dekket nyhetene i Qatar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *