Husk den siste vanvittige turen mellom Louis Hamilton og Max Verstappen

En så sinnssyk og spennende sesong fortjener definitivt finalen som denne filmen fortjener.

Grand Prix har ikke episke øyeblikk Til tross for en mindre konfrontasjon mellom Louis Hamilton og Max Verstappen, Regelen satt til side den fullstendig surrealistiske avgjørelsen av løpet.

Noen runder fra slutten, Nicholas Latifi Og Williams hans traff veggen. Så kommer sikkerhetsbilen. Hvis den nøytrale tilskueren er redd for å sette seg inn i VM-forsvarsbilen, kommer han tilbake på siste runde for å levere den uventede finalen.

Verstappen vendte tilbake til gropene for å prøve alt, og kom seg til slutt forbi baksliderne fra løpslederne og fikk tillatelse til å starte den siste runden bak sin beste konkurrent.

Så starter en utrolig siste runde. Nederlenderen startet med en kniv mellom tennene og prøvde den syv ganger verdensmesterens første manøver, noe som ga resultater.

Mercedes-sjåføren forsøker et motangrep, men de slitte dekkene hans lar ham til slutt ikke konkurrere på lik linje.

Max Verstappen vant deretter sin første verdensmesterskapstittel etter en helt hektisk sesong, Avsluttet med en episk finale. Til glede for den nøytrale tilskueren og alle nederlendernes fans. Løpsledelsens beslutning om å la Badevian returnere til Storbritannia etter lanseringen av Mercedes sin ulykkes- og sikkerhetsbil vil bli snakket om i de kommende dagene.

READ  Jerome Bodengs ekskjæreste Kasia Lenhardt dør 25 år gammel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *