Hva betyr det hvis et spill allerede er gull?

Videospillindustrien har sin egen sjargong, og det er normalt Litt etter litt finner disse avsløringene sted til de når brukerne selv. Eller har du noen gang hørt at dette eller det spillet er i beta eller alfa og pre-alfa, og forteller oss at utviklerne fortsatt programmerer og justerer kjernedetaljene i konseptet? Vel, i dag skal vi forklare et annet av de ordene vi bruker mye: det Dette spillet er allerede gull.

Nei, det er ikke Xbox Live Gold

Faktisk, selv om vi sier det på spøk, er ikke dette et spill som Microsoft Xbox Live Gold tilbyr, fordi begrepet gjelder hele bransjen. Med andre ord uttrykker alle utviklingsstudioer seg på samme måte og mener det samme når de bruker uttrykket «det eller det spillet er allerede gull». Og hva betyr det? god, Et av de lykkeligste øyeblikkene et studio kan oppleve La oss eksperimentere med Development Studio.

Dette forklares med det faktum at Gullversjonen av et spill brukes til fabrikkfrakt. Kopier dem til Blu-ray (eller DVDer, CD-ROMer, kassetter og kassetter på den tiden) og begynn produksjonen av spillet før det kommer i salg på den annonserte datoen. Dette er med andre ord den definitive versjonen som vi alle har i hendene når vi går til butikken for å kjøpe spillet. Et eksempel på et så episk og herlig øyeblikk for et studio er for eksempel Neill Druckman. Han annonserte utgivelsen av filmen på sin Twitter-side Uspesifisert 4 Det var allerede gull.

READ  Spiralgalakser antyder en mystisk interaksjon med vanlig materie

I diskbildet kan du finne viktig informasjon som antall rekordenheter. frigjøring kandidat (RC), eller spillets interne serienummer brukt i PlayStation-universet siden 1990-tallet, fungerer som en slags identifikator: SCEA_17 (Sony Computer Entertainment America), og har en sluttdato på mars 2016 (spillet ble utgitt 10. mai ).

Nå da, Digital distribusjon er ikke det samme Og denne Gold Edition er en begivenhet fordi produksjonstiden er uendelig kortere og lar teamet fikse feil som fortsatt er tilstede i Gold Editions. Så hvis du vil ha dette formatet for det fysiske formatet, er lenkene for første dag (lansering) allerede integrert i nedlastingsversjonen fra den digitale butikken.

Hvor kommer eksponeringen fra?

Videospillindustrien har også utviklet sin egen Dette uttrykket kommer fra musikkens verden De jobbet også med å få en kopimester som en gang var gullfarget, derav utseendet.

Gjennom årene avslører disse vanlige prosessene i videospill- og musikkindustrien (for eksempel med kassetter på 80-tallet, eller allerede på 90-tallet med CD-plater) at et prosjekt har nådd en gullversjon og derfor er klart. Den produseres og produseres i tilstrekkelige mengder til å bringe den til butikker slik at spillere, i dette tilfellet, kan få tak i den.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *