Hva er de beste Bluetooth-hodetelefonene under 100 euro? Vår ekspertuttalelse

Hvis vi ikke kan be Bluetooth-hodetelefoner på inngangsnivå om å konkurrere med premiumprodukter, som noen ganger koster tre til fire ganger mer, er det ikke en grunn til å ignorere viktige punkter. Komfort, lydkvalitet, autonomi, tilstrekkelig isolasjon, alt dette bør finnes i ekte trådløse hodetelefoner som er egnet for daglig bruk (hvis du leter etter hodetelefoner for sport, gå I vår dedikerte guide) Heldigvis finnes det også noen flotte budsjetthodetelefoner på markedet. Vår undersøkelse fokuserer på modeller som velger disse ulike kriteriene. Før vi presenterer vårt komplette utvalg med resultatene av testene våre, her er våre topp 3 hodetelefoner under 100 euro.

Vårt utvalg er basert på dusinvis av anmeldelser av rimelige Bluetooth-hodetelefoner. Hver gang vurderer vi komfort, passform, lydkvalitet, autonomi, men også ergonomi og isolasjon. Siden bruk i støyende omgivelser er en faktor, inkluderer vårt utvalg kun øretelefoner med tips, in-ear (lang kanyle) og semi-intra (kort kanyle) form, som gir en viss grad av isolasjon.

Våre praktiske felttester utføres etter svært spesifikke kriterier, med et sett med målinger utført på et dedikert akustisk hode. I tillegg til vår subjektive opplevelse, kan vi vurdere hver øretelefons målbare lydkvaliteter og ytelsen (…).

(…) Klikk her for å se mer

Black Friday-smarttelefon: Alle de beste tilbudene tilgjengelig
Black Friday-hodetelefoner: Apple, Sony, Bose… Beste tilbud
Kapitalhandlekurv: Ytterligere priskutt i oktober
Denne DeFaul Raclette-maskinen lar deg lage fonduer (og den er på Flash-kampanje på Amazon)
«Coca-Cola er avskåret»: Système U-sjef Dominique Schelcher knuser gründere

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *