Hva er nytt i Windows 11 og KB5007262?

Microsoft tilbyr en ny versjon av Windows 11 i beta- og utgivelsesforhåndsvisningskanalene til Windows Insider-programmet. OS leveres som en oppdatering kalt KB5007262.

Lar deg endre installasjonsoperativsystemet til versjon 22000.346. Microsoft tilbød ikke noe nytt. Målet er å fikse mange feil og forbedre den generelle ytelsen til operativsystemet.

Vi ser flere «betydelige» forbedringer, inkludert en korreksjon som har som mål å forhindre at enkelte enheter våkner. Retter flere feil som fikk Microsoft til å krasje noen applikasjoner. Dette er for konfigurasjoner med pekeplater.

KB5007262 Inkluderer støtte for Emoji 13.1. Emoji-ordboken oppdateres akkurat som emoji-panelet. Endelig er nye smilefjes tilgjengelig i alle applikasjoner.

Windows 11 Bygget 22000.346, Fokus Sir Mindre feil

Microsoft har fikset en rekke problemer som påvirker Start-menyen og varslingssystemet. Ratchason forklarer

«Vi fikset problemet med å vise antall uleste varsler; Noen tall vises ikke i midten av sirkelen i varslingsområdet.

Vi fikset problemet som påvirker startmenyen når du installerer et stort antall apper og endrer skjermoppløsningen. Programnavn vises i Start-menyen, men det er ingen programikoner.

Denne oppdateringen kan også forbedre påliteligheten til Start-menyen når du bruker sekundære skjermer for skjermer med blandet oppløsning. “

Denne oppdateringen er kun tilgjengelig via Windows Insider-programmet. Når testene er over, må allmennheten finne veien. Ofte gir ikke Microsoft en nøyaktig tidsplan i denne forbindelse.

READ  Et digitalt pilotprosjekt pågår i Gina Crokehavet, Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *