Hva er potensialet for at Ryanair-prisene kan øke?

«Jeg tror sommerbillettprisene vil øke med 5-10%.«Sammenlignet med i fjor sommer, i en internasjonal sammenheng uten noen spesiell hendelse,» forklarte O’Leary under en pressekonferanse.

Ryanairs planerSterk forespørsel«For denne sommeren, spesielt drevet av det asiatiske markedet, etter opphevelsen av helserestriksjoner i Kina, og av amerikanske kunder.»som drar nytte av en sterk dollar«, han la til.

Nettoresultat på 211 millioner euro

Mandag annonserte det irske flyselskapet et nettoresultat på 211 millioner euro i tredje kvartal av regnskapsåret 2022/2023, drevet av høy etterspørsel, spesielt i ferieperioden ved slutten av året, sammenlignet med et tap på 96 millioner euro. euro for ett år siden.

I Portugal annonserte flyselskapet 19 nye destinasjoner (Barcelona, ​​​​Roma eller Toulouse) til eller fra flyplassene i Faro (sør) og Porto (nord).

Ryanair, som totalt vil ha 164 destinasjoner fra Portugal, spesifiserer imidlertid at de ikke vil kunne vokse i Lisboa.For det er ingen spor å starte oppTilgjengelig på grunn av blant annet flyplassmetning og «økninger i flyplassskatter».

Portugal kan være vertskap for Ryanairs nye treningssenter i Porto (Nord)-regionen, sa Ryanairs direktør, og la til at avgjørelsen vil bli kjent i løpet av de kommende ukene.

READ  Mer enn en halv million ansatte vil se lønnsøkningen sin 1. januar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *