Hva er verdens mest undervurderte must-do-destinasjoner?

Mange av oss leter etter alternative reisemål for å betale mindre, unnslippe turisme eller komme vekk fra litt klisjéreiser. Mennesker som tenker utenfor boksen og leder oss til å møte oss selv. Avreise fra Roma, Paris, Santorini, Venezia eller Kappadokia. Time Out-siden har gitt ut et utvalg av 14 billige cruise å sjekke ut i år.

For å fortsette å drømme:

Kom deg ut av komfortsonen din

Vi avslørte nylig stedene du absolutt bør unngå i 2023. Snarere er det ikke fordi de ikke er verdt omveier, men på grunn av effektene av masseturisme på miljøet og lokalbefolkningen. For å fortsette på denne veien avslører vi de nye rangeringene vi har sluppet Tiden er uteOg det ber oss om å gå ut av komfortsonen vår ved å velge en destinasjon som har blitt sett og anmeldt, i stedet for verdens mest undervurderte destinasjoner.

En annen gang for å ta en dukkert eller beundre de brusende fossefallene er å beundre verdens vakreste turkise vann ved Bacalar-sjøen i Mexico eller besøke de forhistoriske stedene i Srebrenica i Bosnia-Hercegovina. Eastern Highlands, Zimbabwe. I Ecuador ligger Cuenca, en liten landsby full av håndverksverksteder (den berømte Panama-hatten her, faktisk kalt Montecristi).

I Finland velger vi Turku i stedet for hovedstaden Helsinki. Landets nest største by har kallenavnet «Finlands Paris» på grunn av sin sjarm ved sjøen og overflod av kafeer og kantiner. For en forandring fra Santorini, anbefaler Time Out den lille øya Karpathos å slappe av på nesten øde strender og smake på lokal mat på Olympos» restauranter. En ting er sikkert, med disse målene vil Instagram-feeden din bli unik i verden.

READ  Krig i Ukraina: EUs president vil ha krigsforbryterdomstol etter hundrevis av lik funnet i Ukraina

14 mest undervurderte steder:

1. Mongolia

2. Baikalsjøen, Mexico
3. Cuenca, Ecuador
4. Srebrenik, Bosnia-Hercegovina
5. Cabo Rojo, Puerto Rico
6. Gippsland, Australia
7. Plymouth, England

8. Burlington, USA
9. Åbo, Finland
10. Karpathos, Hellas
11. Lombok, Indonesia

12. Sao Tome og Principe
13. Bray, Irland
14. Eastern Highlands, Zimbabwe

Ikke gå glipp av flere livsstilsnyheter på sosoir.lesoir.be og abonner nå på våre temanyhetsbrev ved å klikke her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *