Hva Jose Mourinho sa om hans raske retur til ledelsen blant sjokkerte keltiske forbindelser

Jose Mourinho kan ha blitt sparket av Tottenham denne uken, men han har allerede vært knyttet til andre jobber.

Den portugisiske hovedtreneren avsluttet sin tid i Nord-London mandag Spurs bekreftet avgjørelsen for et deltidsbedrift med ham Og hans stab etter 17 måneder.

Bestemte meg med Spurs De endte sjuende i Premier League – selv om de deretter gikk videre til sjette – bare seks dager før Carabo Cup-finalen mot Manchester City på Wembley.

Men selv om Mourinho har sparket seg, har den tidligere Chelsea- og Manchester United-sjefen allerede vært knyttet til andre stillinger.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

Dette inkluderer Celtic, den skotske siden som ser etter en permanent etterfølger til Neil Lennon, som dro i februar etter en skuffende sesong hjemme og i Europa.

Som nevnt i den Scottish Sun., Mourinho hadde vært i kontakt før det keltiske trekket før Brendan Rodgers ble utnevnt, selv om den tidligere Rangers-stjernen Chris Boyd hadde antydet at portugiserne bare kunne vurdere å flytte til Ibrax-siden hvis han skulle tenke på å gå nordover til grensen.

Mourinho har blitt knyttet til et flytting til utlandet, blitt anbefalt ved siden av Porto og Juventus i klubber, mens han også sies å være en fremtidig portugisisk sjef og tidligere Barcelona-stjerne. Sa Rivaldo Å reise til Brasil ville være ideelt for ham.

Uansett hvor Mourinho kommer videre, har han selv påpekt at han ikke vil være ute av spillet lenge.

Legger ut video på Instagram På scenen utenfor hjemmet hans etter at han fikk sparken, sa den erfarne sjefen noen ord til kameraet etter avgangen.

READ  Jurgen Globe kunngjør Diego Jota blant rykter om Liverpool-angriper

“De gir meg ikke privatliv, selv vennen min Gary (Cotteril) plager meg. Det er livet mitt,” sa Mourinho.

Vil du ha de siste nyhetene rundt Tottenham Hotspur Football Club direkte til innboksen din?

Selvfølgelig gjør du det.

Ved å abonnere på vårt Spurs-nyhetsbrev, vil du motta e-post to ganger daglig, med fokus på alle de siste nyhetene fra Tottenham Hotspur Stadium.

Og ikke bare det, du vil motta eksklusivt innhold fra klubbforfatterne Alastair Gold og Rob Guest før noen andre.

Du vil ikke savne en eneste ting når det gjelder Tottenham.

Hvordan registrerer du deg?

Det er enkelt og tar bare noen få sekunder.

Skriv inn e-postadressen din i boksen øverst i denne artikkelen – eller hvilken som helst artikkel i Spurs-delen Fotball. London Faktisk merket “Få de største daglige historiene på e-post” og klikk “Abonner”.

Alternativt kan du Klikk her Trykk på Tottenham-boksen for å abonnere på vårt Spurs-nyhetsbrev.

Hvis du senere bestemmer deg for at du ikke lenger vil motta e-post, kan du følge lenken for abonnementet i et av nyhetsbrev – men vi tror ikke du vil.

Da Sky Sports presset på sin avskjedigelse, sa han: “Nei, nei, tusen takk. Jeg har ingen planer om å snakke, du kjenner meg, du vet at jeg ikke kommer til å si noe.

“Ikke behov for pauser. Jeg har alltid vært i fotball.”

Kanskje Special One snart er tilbake i spillet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *