«Hva kan samfunnet gjøre for å hjelpe deg hvis du ikke gjør noe?»

De solgte ganja til personlig bruk og for noen kunder. Her er en profil av paret som umiddelbart dukket opp i Arras-retten sist fredag ​​og hvis historie La Voix du Nord forteller. Etter politiets inngripen forrige onsdag ble det funnet 85 gram hasj i huset deres under ransaking av politiet. Epilog til inkvisisjonen som ble innstiftet etter fordømmelsen. I tjuefem dager ble en ung mann ved navn Valentine* sporet opp og bilen hans ble lokalisert.


videoer

Begge innrømmet fakta. I løpet av en syv måneders periode skal VP ha tjent €3500 ved å kjøpe og selge 5 kg cannabis. Bestillinger plassert gjennom Snapchat-appen; Leveranser ble gjort i nærheten av deres hjem eller til kunder. Forhandlerne til tiltalte skal ikke ha noen spørsmål under rettssaken.

«Du må leve, jeg kan ikke jobbe, jeg har ingen hjelp», forklarte dette svakt, lider av alvorlige ryggproblemer.

«Du velger»

«Du får 928 euro fra nasjonal solidaritet (goder). Du tar et valg,» innvendte president fru Astarc. «Dette er mennesker som er svært alvorlig avhengige av cannabis,» presenterer den unge kvinnens advokat Mee Webbe. Hun, 22, oppfordrer en terapeutisk bruk for å behandle depresjon. , han, 24, for å lindre ryggsmerter. De møttes for åtte år siden på et utdanningshjem, foreldrene til en 4-åring.

På tidspunktet for hendelsene var tiltalte på prøve og på et elektronisk armbånd. «Hva kan samfunnet gjøre med deg hvis du ikke gjør noe?» spør presidenten, ivrig etter å sette ham foran hans ansvar.

«Han valgte bekvemmelighet, men det var ikke en menneskehandler,» sa advokaten hans, Mee Duprise, og fremhevet parets beskjedne livsstil.

Dommerne klarte ikke å oppfylle kravene. Valentin ble dømt til atten måneder i fengsel, hvorav seks ble betinget, og bøtelagt € 1000. Hans forrige periode ble opphevet og han ble fengslet. For hans ledsager, i en mindre rolle: åtte måneders prøvetid og en bot på 500 euro.

* Fornavn er antatt

READ  Bekymrende nyheter om pave Frans sin helse

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *