Hva nytter det å ta beslutninger når vi setter livene våre på vent?

Jeg tok ikke noe nyttårsforsett. Dette er en puritansk oppfinnelse. Feiringen av et nytt år er veldig gammel, men det markerer landing midt i middelalderens julefest, og stopper ikke det. Det er jul til og med 6. januar, fortsatt midwinder, enda kaldere og mørkere – så forestillingen om at det er på tide å gi opp alkohol og rik mat er gal.

Selvfølgelig anbefaler Storbritannia folkehelse. Guango lanserte en ulykkelig beste helsekampanje (noen føler seg umiddelbart syk) og klager over at vi innen 2020 røykte og drakk snacks, og vi må gjøre noe med det. Men dette hoper opp masochisme på elendighet, og sannheten er at det ikke er noe «nytt år». Vi sitter fortsatt fast i den gamle verden.

Tjueogtyve stengt i dopaminhøyde: vi forlot EU, den nye vaksinen ble godkjent. Men ting blir verre før de forbedrer seg. Vi er allerede midt i vår andre store bølge, og flere restriksjoner er ikke mindre, særlig ettersom regjeringen nå kan fremstille dem som «en siste bikube» uavhengig av skader på næringsliv eller privatliv. I Tier 5 forestiller jeg meg at Matt Hancock kommer rundt og tar deg med til stuegulvet.

Vaksiner, i stedet for å referere til den umiddelbare enden av låsen, kan brukes til å rettferdiggjøre det, noe som kan tolereres hvis en rask og smertefri utrulling er garantert, men det er ikke i horisonten. Det anslås at det er omtrent 500 000 Oxford-AstraZeneca-nivåer i dag når vi beveger oss mot målet om to millioner uskyldige per uke, men NHS anser at 20 millioner av oss har «risiko» for sesonginfluensa, så Fox-Pocket anslår at vi må vente i minst to måneder før et ryggoffer blir dekket. Gitt manglene i Tony Blairs påstand, men også testingen eller sykehuskapasiteten, er tvil om NHSs evne til å gjøre det berettiget.

READ  Den svenske ambassadøren Johan Floterus tilbrakte sin 33-årsdag i fengsel i Iran: familien hans ber om løslatelse

Erfaringen med at USA styrer dette initiativet fra statene er verdt å utforske. Deres ambisjon er å vaksinere 20 millioner innen utgangen av desember; 14 millioner mengder ble sendt, men da nyttår ble feiret, ble bare 2,8 millioner brukt. Mangelen på personalet ble generelt gitt skyld i spareproblemer, og noen helsearbeidere var ivrige motvillige til å delta (60 prosent av sykehjemspersonalet i Ohio avviste det). En suksesshistorie er West Virginia, som injiserte 214 arbeidere og innbyggere i første omgang ved 214 langtidsomsorgsfasiliteter og tilbyr nå den samme tjenesten til lærere over 50 år. Kan dette være en vei ut av krisen med å stenge skolene våre: Gi vaksiner først til lærere?

Vi må være trygge, ellers vil vi bli frustrerte, men stål deg til kunnskapen om svikt, forsinkelse og det faktum at vi vil sitte på ryggen en stund til. I den sammenheng er det psykologisk usunt å presse seg til å gi avkall på nytelse, synke ned i skyld, og på dette tidspunktet legger det mer ansvar på enkeltpersoner som ikke har kontroll over sitt eget liv. Jeg vet ikke om jeg har en oppløsning jeg gjorde uansett. Hvis jeg var det, ville jeg være sunn, studere godt og ha en kropp som den greske guden.

Covit er en øvelse i innlevering. Vennene mine som har motstått situasjonen – frykt for sykdom eller fortvilelse for at den kan bli verre – ser ut til å være i det minste mentalt sunnere enn de som har gitt seg over til det uunngåelige. Jeg tar ledelsen fra brunbjørnen. Vinter handler om å spise og sove. Oppbevar mat om våren.

READ  Iran går med på FN -avtale om overvåking av atomprogram

Har noen en Sonic-skrutrekker?

PHE bør starte en kampanje mot dårlig TV. Denne julen, midt i en epidemi, da folk satt fast hjemme og ikke gjorde noe annet, hadde de ennå ikke kjørt Delhi. Rangeringene var over hele linja. Overnatting totalt for nyttårs spesiallege En tragedie sies å være 4,7 millioner . Jeg ventet uttrykk i Orient Express-stil: de gjorde det alle sammen, med en uvanlig linje foran linjen.

Legen min som forteller meg at produksjonskontoret er et rot, og at til og med voksne BBC anerkjenner at det er et problem. Produsent Chris Chip lagde en hundemiddag for showet, og den nye sesongen er nå kuttet fra 11 episoder til åtte (skylden på helse og sikkerhet, men jeg kan ikke tro et ord av det). Med et krympende publikum slutter Dr. Hu seg til sin rare fansbase: den klamrer seg til fortiden sin, men ser ikke lenger ut som seg selv. Jodi Whittakers opptreden var filmens største katastrofe siden Bond-produsentene bestemte seg George Lawsonby En kilo var greit.

Sist denne forferdelige hendelsen var på åttitallet var da den ble avlyst. Min spådom er at på slutten av denne sesongen eller begynnelsen av neste sesong vil de gjenskape Whitaker og komme tilbake til en mann, men siden forestillingen er død, og vi har installert en lege som kan endre hva som helst, er jeg ferdig med en postmoderne og må gjenskape ham som Tyson Vacuum Cleaner. Dårlig h. Nei. Kreditter rullende. «Tidley-dum, d-didly-dum, d didly-dum, d d-d …

Oppdatering: Kort tid etter at jeg skrev dette, Det kom rapporter om at jeg hadde rett. Whittaker sies å være ute og produksjonsteamet er «klar til å lage en nyinnspilling». Vil det være en mann? Sjekk ut dette stedet …

READ  Joe Biden mister tålmodigheten med Vladimir Putin - forventet større represalier i dag | Verden | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *