Hva om TikTok tok på seg Twitch?

Det kinesiske sosiale nettverket har i det stille lansert et PC-program som tar sikte på å forenkle direktesendinger, det vil si direktesendinger i applikasjonen.

Her er TikTok Live Studio

Ideen med denne gratisappen er å la skapere strømme innhold fra datamaskinen sinOg ikke bare fra smarttelefonen lenger. Programvaren gir tilgang til chatten for å samhandle med seerne, i stående eller liggende modus og noen emojier.

Men TikTok Live Studio tilbyr deg også å velge en innholdskilde. Du er med andre ord ikke begrenset til webkameraet ditt. Du kan dele skjermen din eller til og med streame deler av et videospill fra konsollen din. Programvaren utvider med andre ord mulighetene til Live TikTok.

Etter å ha overskredet Instagram, TikTok går inn i blomsterbedene til Twitch, Facebook Gaming og YouTube Gaming ? Det er fullt mulig, og det ville være en logisk utvikling for plattformen, veldig populær blant unge mennesker.

Uansett, TikTok Live Studio er foreløpig bare tilgjengelig i en håndfull land. Men hvis testfasen fungerer bra, ville det ikke være overraskende å se flere og flere skapere strømme fra datamaskinene sine.

READ  Zoey vinner sølv med GB og NI på 4x400m stafett mens Andy slutter sjuende i 3000m finalen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *