Hva Robbie Brady Burnley fortalte sjef Sean Dyce om Callum Hudson-Odoi i Chelsea-oppgjøret

The Blues 2-0-seier over Burnley på Stamford Bridge i ettermiddag var Chelseas første seier i Thomas Tuchel-tiden.

Etter avskjedigelsen av Frank Lampard tidligere denne uken feiret den nye sjefen Touchel sin første seier som mål fra forsvarerne Caesar Asbiliquetta og Marcos Alonso hjalp Blues-seieren.

Dette er en helt fortjent seier for de blå Chelsea The Blues dominerte mulighetene og mulighetene som ble skapt i West London da de siktet 19 skudd, sammenlignet med en scene fra publikum.

Aspliquetta og Alonso scoret, men Hudson-Odoi, en av Chelseas stjernespillere i sesongen, utmerket seg i høyreback-posisjonen og fortsatte på sidelinjen etter en spektakulær oppvisning mot ulvene på midwick.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

Hudson-Odoi forårsaket en rekke problemer for Clarets ettersom han utviklet seg ved hver anledning, med England som ga internasjonal assistanse til Asbiliquettas åpningsspiller.

Burnleys Robbie Brady ble orientert om ytelsen sin ved å lytte til hva hans manager Sean Dice hadde å si under spillet.

Som journalister inne på stadion med de siste lukkede dørene åpne for Chelsea, sa Hudson-Otoi da de overlappet på et tidspunkt: «Robbie! Still inn!»

Brady svarte at han visste hvor Chelsea-stjernen var, men var enig: «Jeg kan ikke stoppe ham! Hva vil jeg gjøre?»

Hudson-Ottos opptreden imponerte ikke bare motstanderne og bluesfans, men tjente også 20 år gamle Touchel ros etter seieren i West London.

«Selvfølgelig kjente vi ham, det var store rykter rundt ham, men hvis du er interessert i fotball, vet vi allerede, han er fokusert før jeg til og med tenker på å være hans manager,» sa German.

READ  "Vi vil prøve å komme på scenen"

“Han kan holde sine innspill på linjen, han har avgjørende evner med sine løp, hurtighet, denne gangen valgte vi dette rammeverket.

“Han kan spille aggressivt på halv nivå, noe som er klart, og vi ønsket å få en sjanse mot ulvene, så vi gikk med ruletten. [Ben Chilwell] Han, i dag er det Marcos [Alonso] Og han.

«Han hadde et nytt bra spill. Hvis vi kunne forbedre nøyaktigheten til gutta våre i boksen, kunne vi ha scoret flere mål.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *