Hva skjedde den halve timen før Liverpool scoret ‘m 35m-målet’?

Det siste Wembley-møtet mellom Liverpool og Everton var et helt annet Mercedes-derby enn de før det i Nord-London, men til slutt ga det en kjent slutt.

Konkurrenter fra hele Stanley Park reiste til Old Wembley ved fem anledninger på 1980-tallet for å møte hverandre.

Til tross for et par uavgjorte (tidligere 0-0 uavgjort i 1984 League Cup-finalen Liverpool Vant 1-0 ved omstart på Maine Road, og scoret 1-1 da 1986-stiftelsen delte); Pluss Everton-seier (Bruce Gropelars eget mål 1984 Foundation honour 1-0), som var avgjørende (3-1 og 3-2 i 1986 og 1989 FA Cup-finalen), trakk de røde.

Det viste seg nok en gang da klubbene møttes første gang på det ombygde National Stadium 14. april 2012 for FA Cup-semifinalen, som Liverpool vant 2-1.

Til tross for sluttresultatet var ikke seieren grei.

Evertons Anfield Hoodo, som til slutt endte i februar 2021, vant 2-0 på Carlo Ancelottis sides tomme felt, fra Kevin Campbell-streiken, som allerede hadde blitt utvidet i mer enn et dusin år under møtet i 2012. Før Cope i 1999 nøt de noen store derby-seire under David Moyes på Goodison Park.

Lee Corsleys solostreik i desember 2004 hjalp Liverpool til å løfte Champions League-håpet om å bli nummer fire i Premier League den sesongen; 3-0-seieren i september 2006 var deres største seier på 42 år; Don Goslings ekstraomål i februar 2009 slo Liverpool ut av FA-cupen, og nådde finalen på vei til Blues, mens han vant 2-0 i oktober 2010 – og beviste Evertons siste på mer enn et tiår – det første spillet der de nye røde kapteinene John W. Henry Og Tom Werner.

Imidlertid er Moyes, som krysset 10-årsmerket for sin egen Everton-periode da han møtte Liverpool i april 2012, uten et stort trofé for å vise sin innsats til tross for de tre personlige LMA-lederne han har samlet gjennom årene. På den tiden visste han at han trengte å levere på den store scenen.

READ  Sladen Ibrahimovic slår LeBron James for sitt engasjement i politikk Fotballnyheter

Så i den forstand, markerer semifinaletapet for Liverpool begynnelsen på slutten av hans lange regjeringstid.

Tvert imot bidro Sir til å overvinne sprekkene i den dårlige Premier League-formen. Kenny Dollish, Han har allerede gitt et sølvfôr til sin andre magi.

Det var de utrolige resultatene i Premier League fra Liverpool som en gang gjorde Everton til en favoritt i denne kampen for mange.

De røde gikk inn i Wembley uten seier i Premier League i mer enn en måned – Steven Gerrards hat-trick i en 3-0-seier på Anfield 13. mars.

Resultatet inkluderte fem nederlag i de forrige seks Premier League-kampene, mens Everton var ubeseiret i de fire siste kampene i turneringen, på en back-to-back-finish over sine naboer på finalebordet. Det inkluderte tre seire, og den varme påskestilen til Westerley slo Sunderland 4-0 mandag.

Liverpools fotballdirektør Damien Comolli forlot klubben 48 timer tidligere, og Pepe Raina og hans vanlige strålende Tony ble suspendert, noe som tvang Dolish tredjevalgsmålvakt Brad Jones til å trekke seg. De to siste bortekampene deres er henholdsvis.

Må lese nyheter fra Liverpool FC

Boyhood ble Evertonian Liverpool-legende Jamie Kraker Han husket at ting føltes annerledes enn vanlig når det gjaldt kapital for spillet.

Han sa Målet : “Det er som en cupfinale for meg.

Det er kanskje ikke det fansen vår vil høre, men det handler ikke bare om å komme til finalen, det handler om å stoppe Everton.

“Den siste fløyta i det spillet vil jeg aldri glemme, det var bare lettelse.

“Dette var den eneste gangen jeg var nøyaktig nervøs for å gå til derby.

“Dette er sannsynligvis den beste Everton-siden jeg noensinne har spilt mot.

“Jeg husker jeg dro til London fredagen før kampen, og det stedet kryp av Evertonians.

“Hver pub vi passerte, var de ute med blått flagg og bannere.

“Dette er luksusen for øyeblikket,” tenkte jeg. For å være ærlig gjorde det meg nervøs. Jeg var redd for å miste dette spillet. ”

READ  Liverpool-manøver vokser når Steven Gerrard formørker Jose Mourinho og Brendan Rodgers

Faktisk gikk spillet med en form for å begynne med Evertons Nikika Jelvic, og nøt en lilla lapp som så ham sju ganger på fire kamper, og scoret det tredje målet i trollformelen på 24 minutter for å gi Blues en 1-0 ledelse .

Kroaten klarte å score etter en forferdelig defensiv kombinasjon innimellom Daniel Agar Og Karagar selv, men spillet snudde hodet etter pause på grunn av en fortsatt forferdelig personlig feil.

Karkar, som gikk til de romslige garderobene på Wembley ved halvtid, innrømmet at han hadde nådd den verste frykten til tross for at han prøvde å mobilisere lagkameratene.

Han sa: “Vi var ganske dårlige i den første omgangen. Jeg følte at jeg ikke hadde tillit til garderoben.

“Jeg gjorde tydeligvis min vane, Kenny hadde noen ord, men det var mange gutter som aldri hadde opplevd disse tingene før. De var som kaniner i frontlysene.

“Jeg sa,” Dette er Everton! Hvis vi får en poengsum på en, vil de gå som vanlig. ‘

“Vanligvis når du sier dette, tror du at du sårer mennesker. På dette tidspunktet vet jeg ikke om nyheten kommer. Alle så redde ut. ”

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, teamnyhetene, overføringsryktene, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag rett til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

Frykten til Karkar ble dempet da en pasning fra Sylvain Distin var dessverre kort og ga Liverpool en utjevning i det 62. minutt på en plate. Louis Suarez plassholderbilde Ingen samtale var nødvendig for å skyte den siste ballen til Tim Howard i Everton-målet.

Det var et øyeblikk da Distin ikke kunne overtales. Han kollapset på banen etter kampen og ba om unnskyldning til fansen som forlot standen etter sluttfløyta.

READ  Sabi Alonso godtar å ta over som manager for Borussia Manchengladbach i juni Borussia Dortmund

“Jeg aksepterer fullt ansvar,” sa han. “Jeg brukte mye plass i finalen.”

“Han er virkelig nede,” sa Moyes senere. “Han er en erfaren spiller, han vant pokalen med Portsmouth, han vet hva det betyr. Men han er den beste for oss, vi er sammen.”

Han la til: “Denne feilen inspirerte Liverpool. Jeg visste at det var et tett spill og jeg trodde vi kunne se det. Vi var så ivrige etter å komme til finalen for supporterne. Jeg føler for dem alle. Teamet føler det.”

Slipsen så ut til å gå overtid, men det var bare tre minutter igjen, Andy Carroll Inspirert av flere gophers den ettermiddagen, viste den mest hardtarbeidende utøveren til da å være deres matchvinner med en baktittel på nettet da de forlot målet.

Carol erkjente at dette var en sårt tiltrengt boosting av tilliten.

“Det er den beste følelsen noensinne,” sa han etter sluttfløyta. “Jeg hadde noen sjanser. Jeg burde ha scoret tidligere, men jeg fortsatte. Jeg hadde noen anmeldelser, men jeg tror på meg selv.”

Det øyeblikket ville være kulminasjonen av Carolines liv i Liverpool, men på det tidspunktet ga det henne selvtilliten. Deretter scoret han i finalen, men ble hindret av et forsøk fra Peter Czech i et 2-1 nederlag mot Chelsea.

Med øksen som falt fra Liverpool-eiere FSG sommeren 2012, var nederlaget i finalen den siste kampen for Dollies ansvarlig for de røde.

Det blir også begynnelsen på slutten for Carol, som avslørte to opptredener under Dolishs etterfølger Brendan Rodgers før han dro til West Ham.

Imidlertid må han forlate Liverpool, heldig å være på Wembley, vil leve lenge å huske.

Når det gjelder Karagar, betalte den hele avgiften på 35 millioner kroner.

“Det målet er verdt 35 millioner dollar for meg alene.” “Han vil bli husket for alltid.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *