Hva skjedde med faren min på lørdag? Dusinvis stilte opp i lange minutter, «Vi forventet dette» (bilde)


Denne lørdagen åpnet Aldi-butikken i Izegem dørene for første gang. Handle for det kjente merket som har sin egen særegenhet fordi det ikke var en tradisjonell Aldi. I løpet av de siste månedene har kjeden midlertidig åpnet non-food outlet-butikker: kontorstoler, hagemøbler, treningssykler… Du kan finne alle slags varer der til rabatterte priser.

Så Izegem-butikken var en av dem, og det kan sies at åpningen vekket interesse hos kundene. Som rapportert av Nieuwsblad var det veldig gøy for publikum. Fra åtte om morgenen, en halvtime før åpning (!), var det allerede mange som ventet. Og streken svulmet bare opp i løpet av minutter. Da dørene åpnet, sto det førti personer i kø.

– Vi handler ofte på Aldi. Da vi visste at utsalgsstedet skulle åpne, nølte vi ikke med å gå inn. Ettersom alt ble dyrere, var det veldig gøy å komme og ta en titt, forklarer Sylvie, kunden som kom til kollegene våre klokken 8.05. Hun kom tidlig, det var fordi hun visste hva som kom til å skje.» Vi forventet at det skulle bli folksomt. Da vi ankom var det faktisk ganske mange mennesker foran oss, men stort sett så vi at køen bak oss ble lengre for hvert minutt. »

READ  Lav boligkjøpekraft: Dette er hvor mye bolig den gjennomsnittlige familien har råd til

For Tom, en annen kunde i rekken, var det uaktuelt å gå glipp av et slikt øyeblikk da han skulle planlegge en flytting. «Jeg må innrømme: Jeg er en Aldi-fan. Til og med å ta bilder av Aldi når jeg er ute. Så det var som en fornøyelsespark for meg.»

Til tross for publikums suksess, fant åpningen sted uhindret. «Det hele skjedde veldig stille og folk respekterte hverandre. Selvfølgelig, det faktum at tilbudet og beholdningen var tilstrekkelig, gjorde også forskjellen,» identifiserer Sylvie.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *