Hva vet vi om skiulykken hans


Caspar Ulliel er 37 år gammel.

Foto Nyheter

Den franske skuespilleren Caspart Ulliel døde onsdag 19. januar 2022 etter en skiulykke. Her er hva vi lærte om omstendighetene rundt hans død.

37 år gammel døde Gaspard Uliel brått.

I en uttalelse beskrev den franske skuespillerens agent omstendighetene: «Caspar Ull, offer for en skiulykke, døde onsdag».

Ulykke i blåstrømmen 18. januar

Mens han tilbrakte en familieferie i Savoie, kolliderte franskmannen front mot en annen skiløper tirsdag ettermiddag i skjæringspunktet mellom to blå bakker, sa en talsmann for feriestedet La Rosier.

Han ble fraktet til Grenoble universitetssykehus med alvorlige skader.

En farlig gaffel til venstre

Albertville-advokat Anne Gaches forklarte at Gaspard Ulliel «svinget til venstre og krasjet inn i en annen skiløper klokken 15:58 (…), antagelig med vennene hans der» i et annet Haute Tarentaise-massiv med pistol i Rosier Sky-området.

Han har ikke på seg hjelm, men vil det gjøre en forskjell?

Da han ble kontaktet av nyhetsbyrået AFP, bekreftet advokaten at han ikke brukte hjelm på ulykkestidspunktet, selv om det ifølge ham «ikke ville ha endret ting ellers».

«Da hjelpen kom, var Mr. Ulliel ubevegelig og besvimte i snøen,» og «ingen annen skiløper ble skadet.»

Caspar Ull døde på universitetssykehuset i Grenoble onsdag 19. januar 2022.

«Ikke krasjstedet»

Jérémie Silva, direktør for La Rosière turistkontor, forklarte til media at krasjet skjedde «i godt vær med god snø». Ifølge ham grep «veiledere inn for å yte førstehjelp klokken 15.59, ett minutt etter ulykken.»

«Dette er ikke et spesielt høyt ulykkesområde. Vi er i blått kjørefelt, to blå kjørefelt deler seg. Det er første gang en så stor ulykke har skjedd der.»

READ  Spesiell 5 mynt til minne om prins Philip som angrep Royal Mint

«Hele feriestedet La Rosier har blitt flyttet. Jeg ønsker først og fremst å gi min støtte til familien og kjære til Caspart Ullial,» la han til.

Ulykke som minner om Schumacher

Kunngjøringen om denne katastrofale ulykken gjenopprettet minnet til andre personer som ble berørt av skiulykkene.

Grenoble universitetssykehus hadde allerede lisensiert den tyske Formel 1-føreren Michael Schumacher på slutten av 2013 etter at han falt utfor en klippe mens han gikk på ski i Méribel (Savoie) med sønnen og var innlagt på sykehus i seks måneder.

Han ble til slutt utskrevet fra sykehuset i juni 2014 og plassert i en medisinsk seng i vegetativ tilstand i en sveitsisk villa (Watt-provinsen) i familiens kjertel.

Mer enn 8 år etter hans forferdelige skikrasj er nyheter om helsen til den tidligere Formel 1-piloten sjeldne.

Mange filmatiske hyllester

Den sjokkerte franske kinoverdenen hyllet Gaspard Uliel. Fra Pierre Nine som gikk gjennom Alexandra Lamy til Jean Dujard, sa mange av dem noen ord om dette dødsfallet.

Den mest rørende hyllesten er definitivt til Xavier Dolan. Den kanadiske regissøren uttrykte smerten sin ved å liste opp trekkene til skuespilleren som spilte hovedrollen i hans film «Just the End of the World».

«Selv tanken på å skrive disse ordene er utrolig, gal og så smertefull. Ditt rolige smil, ditt oppmerksomme øye, ditt arr, talentet ditt, din lytting, sladderen din, din vennlighet det har forandret livet mitt, en skapning jeg har dypt elsket, jeg vil alltid elske. Jeg kan ikke si noe annet, jeg er tom, jeg er sjokkert over din avgang, «kunngjorde filmskaperen på Instagram.

READ  Video: Sjekk ut Malones virtuelle konsert som feirer 25-årsjubileum

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *