Hva vil endre seg for Proximus, Mobile Vikings og Base-kunder i juni

Nytt tilbud på Mobile Vikings, økt data på Base og ny dekoder på Proximus: Juni kommer til å bli en travel måned for operatørene.

Et tilbud om fast internett hos Mobile Vikings

Fra og med juni vil Mobile Vikings tilby et nytt fast Internett-tilbud til sine kunder. Bare en håndfull heldige vinnere vil kunne prøve denne nye formelen denne sommeren. Mobiloperatøren vil tilby et konkurransedyktig tilbud med høyhastighets Internett på 100 Mbps til €38/måned, uten nedlastingsgrenser og et ultraraskt tilbud på 1 Gbps til €53/måned.

En prisøkning på Telenet

Dårlige nyheter for Telenet-kunder: Prisene på internett-, tv- og fasttelefoni-abonnement vil øke med nøyaktig 4,7 % i juni. En økning som operatøren begrunner med galopperende inflasjon.

«Vi justerer prisene våre på grunn av den høye inflasjonen som blant annet påvirker lønnskostnadene og prisene på energi og teknologisk utstyr.», kunngjorde selskapet. Som en påminnelse, går den forrige prisøkningen tilbake til august i fjor. det var 1 %.

Den nye b-boksen tilgjengelig hos Proximus

Proximus-kunder vil kunne få tak i den nye b-boksen, en ruter som vil tilby høyere hastigheter enn forgjengerne (1 Gbps mot 600 Mps av forrige generasjon).

Nye fiberoptiske kunder og nye kobber (VDSL) kunder som har valgt en high-end pakke har vært de første til å dra nytte av denne boksen siden mai. Det nye modemet tilbys gratis med de nye pakkene.

For resten av abonnentene vil det være mulig å erstatte den gamle b-boksen med den nye for et beløp som operatøren ennå ikke har fastsatt. Køen blir lang.

Mer data i Base

Til slutt, gode nyheter for Basic-kunder, i det minste abonnentene på €29/måned-planen, som nå vil motta ytterligere 6 GB surfing per måned. Operatøren justerer tilbudet sitt med en betydelig datagevinst for sine kunder.

READ  Planeter og deres stjerne vokser sammen.

_
Følg Geeko videre Facebook, Youtube Y instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *