Hva vil endres i WhatsApp i oktober

Direktemeldingsappen vil arve nye funksjoner. En kort beskrivelse av de nye funksjonene som forventes i oktober.

Fjerner «online»-statusen på PC-en

Brukere av appen vil snart endelig kunne skjule statusen sin mens de er på PC. Hvis det i lang tid var mulig å ikke vise din online tilstedeværelse i mobilapplikasjonen, var funksjonaliteten ikke til stede på PC-en. En fremtidig oppdatering skal tillate brukere av PC-versjonen å skjule sin status og dermed sin online tilstedeværelse for kontaktene sine.

en ny snarvei

Liten nyhet, som først skulle lande på Android, WhatsApp har nå en snarvei for kameraet. Denne knappen er plassert rett ved siden av forstørrelsesglasset, på applikasjonens startskjerm. Ved å klikke på den vil brukeren få tilgang til kameraet på smarttelefonen for å ta et bilde eller en video og dele det i en historie, i «Status»-fanen.

Redigering av meldinger på PC

På PC vil appbrukere snart kunne redigere gamle meldinger for å fikse en feil.

Gruppeøkning opp til 512 deltakere

På mobil vil det nå være mulig å opprette grupper på 512 deltakere for å utveksle meldinger mellom venner eller mellom fellesskap. En toppøkning som vil tillate Meta å fokusere mer på fellesskapsaspektet av meldingsappen sin.

Et filter for samtaler.

En annen praktisk nyhet for intensive brukere: tilstedeværelsen av et «ulest» filter øverst i menyen, ved siden av søkefunksjonen. Brukeren vil dermed kunne filtrere chattene for å se meldingene som ennå ikke er lest.

Utvidet sletting av meldinger for alle

Fra nå av trenger du ikke lenger å haste med å slette en melding slik at en av kontaktene dine ikke ser den. Sletting av meldinger utvides effektivt til to dager for alle brukere med neste appoppdatering. Nyttig, spesielt i grupper, for å forhindre at utdatert informasjon blir konsultert igjen.

READ  Mitchells veterinær ser ut til å ombygge ledige dyrehospitaler til dyrevennlige leiligheter

_
Følg Geeko videre Facebook, Youtube Y instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *