Hvem er Victoire Daxers (Vanessa) partner?

Hvis inne Morgendagen tilhører ossVanessa er vanvittig forelsket i Georges, som i det virkelige liv deler livet til oversetteren sin, Victor Docteur Charles-Amédy.

Resten er under denne annonsen

I Morgendagen tilhører ossTF1 Såpeopera, Vanessa (Seier Dauxerre) er en sann besettelse av Georges (Mayel Elhajoui). «Vanessa Ikke rører seg en tøff, hun er virkelig forelsket og gal etter Georges. Så det er sant at vi kan gjøre gale ting for kjærligheten. Noen ganger er de vakre, noen ganger er de ikke. Vanessa har bare én drøm: å ha sin Giorgio for henne og henne alene.», fortalte Georges» oversetter oss. I det virkelige liv er Victoire Dauxerre en forelsket kvinne. I årevis hadde hun en affære med en mystisk mann med salt-og-pepper-hår ved navn Charles-Amédée CdeB.

I morgen er vår: suksess Daxer kommer med en søt kunngjøring til vennen sin

Med nesten 26.000 følgere på Instagram-kontoen sin, la skuespilleren ut bilder av paret på ferie i solen. I sin andre beretning dedikert til velvære erklærte hun også sin kjærlighet til kameraten sin. «Sol Mio 🌞 Kjærlighet er en reise, et daglig eventyr. «Å elske noen er å studere dem. Å vite hvordan man leser alle setningene i en annens hjerte og mottar dem ved å lese dem.» #christianbobin┗ skrev Seier Dauxerre. I en annen publikasjon nevner han «Elsk deg selv litt mer hver dag…».

Resten er under denne annonsen

I morgen er vår: Victoire Dauxerre var en modell

Før Vanessa spilte Morgendagen tilhører oss, Seier Dauxerre var modell. Han fortalte om opplevelsen sin i en bok fra 2015 med tittelen Ikke tynn nok, med Valérie Péronnet, utgitt av Les Arènes. Hun kom tilbake til denne opplevelsen for våre kolleger Picaro : «Jeg ble oppdaget av et veldig stort modellbyrå. Jeg ble bedt om å passe noen mål. Jeg mistet tre centimeter fra midjen. sa den tidligere modellen. Så på 17 trodde jeg det var tre kilo. Egentlig tilsvarte det 12 kg Jeg gikk ned til 1m78 og 45kgDen var lik en størrelse 12 i Ralph Lauren!

READ  Spotify og skilsmissen mellom Harry og Meghan Markle: En ny åpenbaring følger den tidligere skuespillerinnen

Resten er under denne annonsen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *