Hvem trenger en virvelvind når du kan ta det sakte?

Det er langt fra å se Big Ben, Eiffeltårnet og det romerske Colosseum – pakkereise – om en uke.

“Vi pleide å bestille mye Europa og Asia hvor folk bare ville sjekke steder fra listen deres,” sa Denis Ambrosco Maeda, reisekonsulent og reisebyråeier. fantastisk reise I Buffalo, New York “Folk vender seg bort fra turistpunktene. De vil ikke bli klemt og stå i kø.”

Chicago reisekonsulent Rebecca Werner med Protravel bestilte en sommertogtur til Glacier National Park for en familie på fire fra Wisconsin som er fans av Netflix-miniserien “The Queen’s Gambit.” Det var “en god måte å ta tak i barna sine og se noen gode utsikter, samt spille litt sjakk på toget,” sa hun.

For disse reisende har forfølgelse av personlige lidenskaper erstattet bøttelisten.

Arbeid med et skreddersydd reisebyrå Ufortalt reisehistorieDavid Demers fra Napoli, Florida, organiserer to omtrent månedslange turer til Israel og Middelhavet med god tid til å forfølge sine interesser i historie, teater, mat og kunst.

“Tidligere handlet reise om å pakke så mye du kunne, løpe rundt i bokser som ble automatiserte,” sa Mr. Demers, som nylig solgte helsevesenet sitt. “Pandemien har lært oss alle at det er greit å ikke bevege oss raskt, og å fokusere på det som er viktig.”

Med det i tankene, reiseselskap Sojrn Den lanserte nylig månedsreiser for å bo på ett reisemål, hver med et pedagogisk tema som filosofi i Athen, vin i Italia eller spansk i Colombia. Reisende bor i lokale leiligheter og deltar i ukentlige middager og arrangementer, og etterlater rikelig med ustrukturert tid til arbeid og utforskning.

READ  Google til Australia, Telecom News, ET Telecom

“Jeg prøver å ikke planlegge alt frem til nå som jeg har gjort tidligere,” sa Kara Wright, fra Apple Valley, Minnesota, som planlegger å fortsette å jobbe med den ideelle organisasjonen mens han var i Italia i oktober med Sojrn.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *