Hvem var prinsesse Ingrid Alexandra, den fremtidige dronningen av Norge? | Vanity Fair

Forrige helg feiret den norske kongefamilien prinsessens 19-årsdag Ingrid Alexandra fra Norge.

Den unge damen, kongens barnebarn Harold V og er nummer to på tronen etter sin far, kronprinsen Hagan, poserer som den fremtidige dronningen av Norge på et nytt bilde som ble sluppet for anledningen. Ingrid Alexandra har på seg en hvit brodert bluse med lange ermer og pynter den med et enkelt halskjede med et hjerteformet anheng.

Den norske kongefamilien ga også ut et annet bilde for å markere jubileet: et bilde av Ingrid Alexandra etter at hun gikk fallskjermhopping i sommer. Bildeteksten lød: «Prinsesse Ingrid Alexandra, gratulerer med 19-årsdagen! Fallskjermhopping står høyt på listen hennes over ting du bør gjøre før du dør, sa prinsesse Ingrid Alexandra da hun fylte 18. I sommer fikk han prøve seg på et HAHO (High Altitude, High Opening) hopp på 20.000 fot med Forsvarets spesialkommando i Rena. »

18-årsdag med brask og bram

Det er ikke klart hvordan prinsesse Ingrid Alexandra markerte dagen, men det var en mye mindre sentral begivenhet enn i fjor, da hun besøkte Teichmann Björvik bibliotek i Oslo for en stor fest. Denne middagen ble etterfulgt av en galla i palasset, hvor medlemmer av hennes kongelige familie gned skuldrene med elegante sosialister og europeiske it-jenter.

Prinsessen ankom i en fantastisk besmykket Monique Lhuillier-kjole, sammen med foreldrene, kronprins Haakon. Kronprinsesse Mette MaritBesteforeldrene hennes var Rani Sonia og kong Harald.

Offentlig skoleutdanning

Ingrid Alexandra ble født i Oslo i 2004, og vokste opp blant kremen av europeiske kongelige takket være familiens nære bånd til andre monarkier. Foreldrene hans var konger Filip V fra SpaniaKronprins Fredrik av DanmarkKronprinsesse Victoria av SverigeBestemoren hans Marit Tjessem og tanten hans, prinsessen Martha LewisHan skapte nylig overskrifter ved å trekke seg fra kongelige verv å gifte seg med partneren sin, Durek VerretEn selverklært sjaman.

READ  Guy - Montreal (F) - Frankrike slo Montenegro før Frankrike og Norge

Som mange kongelige foreldre ønsket Hawken og Mette-Marit at datteren deres skulle få en så normal barndom som mulig, og for å gjøre det bestemte de seg for å sende Ingrid Alexandra til en lokal statlig barneskole. Senere begynte han på Oslo International School, en engelsktalende privatskole, og gikk over til to prestisjetunge ungdomsskoler for å fullføre utdannelsen.

Prinsessen er en atletisk tenåring, og vant en gullmedalje i Norgesmesterskapet i junior surfing og er en ivrig skater og kickbokser.

Ingrid Alexandra blir Norges første kvinnelige monark på 600 år når hun etterfølger sin far. Enda viktigere, hun vil være foran sin yngre bror, prinsen Sverre Magnus, endret hennes bestefar, kong Harald, arvefølgereglene før hun ble født, og sørget for at enhver eldste datter skulle gå foran brødrene hennes. Prinsessen har også en eldre bror. Marius Borg HoibyHans mors sønn fra et tidligere forhold.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *