Hvem vinner semifinale tre av Melody Grand Prix 2021 i Norge?

Riley flommet settet over helgen, men Norges NRK er allerede varmere enn vanlig. Melody Grand Prix 2021 Semifinale tre.

Den tredje semifinalen finner sted Lørdag 23. januar. Etter et nesten identisk design fra i fjor, vil de fire aktene konkurrere om en plass i den store finalen, mye etter deres smak. Men hvilken av de fire oppføringene likte du? Hvem skal gå videre til neste trinn i MGP 2021? I en ny vri vil alle de tre fjernede handlingene være i diskusjon for jokersporet.

Du kan be om alle fire oppføringene nedenfor og deretter stemme på favoritten din. Du kan ta så mange handlinger du vil, men du kan bare stemme én gang. Så velg med omhu!

Melody Grand Prix 2021 – Semi-finale tre sanger

Big Daddy Carston – «Smile»

Tekstforfattere: Carsten Doll Marcussen, R. Nachet og Paul Kausla Sverdsen

Big Daddy Carston (søster Carsten Doll Marcussen) er en rapper som har opptrådt både som folkemusikk og som soloartist. Han har spilt på mange festivaler i Norge og har vært i overskriftene ved forskjellige strålende feiringer. Big Daddy Carsten er den eneste eksplisitte homofile i Norge. I sin deltakelse sier han: “Dette er flott. Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre dette fordi det ikke er normalt for rappere å være en del av MGP. ”

Spis – «Vær din egen»

Tekstforfattere: Christian Ingrikitson, David Thullin og Tina Mathews

Dine, ellers kjent som Tina Mathews, er en 17 år gammel sanger og danser. Dansetalentet hennes tok henne til semifinalen God Talent of Norway Han konkurrerte i MGB Junior i 2016 og var en konkurrent i fjorårets utgave Norsk Idol. Dine har skrevet med seg «Own Yourself», og en del av sangene er på amharisk, noe som gjenspeiler hans etiopiske arv.

READ  Norge fjerner de fleste av sine anti-statlige helserestriksjoner

Emmy – «Witch Woods»

Tekstforfattere: Olly Agros, Elsa Selleswick og Morton Frank

Emmy Christine Guttsrut Christiansson konkurrerte tidligere i MGP Junior 2015. Der kom sangen hans «Aayayai» til superfinalen. Hun ble en kjent skuespillerinne, spesielt med et yngre publikum. På hennes MGP 2021-deltakelse, sier Emmy, “Det er en ære å ha blitt valgt å synge sangen. Det er en blanding av morsom og skummel sang. ”

Ole Hartz – «We Are Norway»

Tekstforfattere: Rain Melby von Vleit, Eric Nass, Ole F.

Ole Hots har vært involvert i musikk siden han var seks år gammel. Han har sakte utviklet karrieren og har hatt glede av millioner av bekker og voksende fans i både Norge og Sverige. Senest fikk han euletitt-hit “Jeg vil ha ribbe” Dictoc-stjerne med Ida Celine.

Avstemning: Hvem vinner semifinale tre av Norges Melody Grand Prix 2021?

Hva er din favoritt sang? Er det en vinner i miksen? Gi oss beskjed i kommentarene.

Les flere norske Eurovision 2021-nyheter her

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *