Hvert Killer Creed-spill starter nå med et Little Killer Creed-spill

Jeg var der i flere timer Creed Valhalla of the Assassin – Kan være seks – og spillet før tittellinjen i spillet rulles Faktisk Startet, flyttet noensinne fra Norge til England. Det viser seg at det er det Selvfølgelig Trenden for Assassin’s Creed-spill er å starte med litt Assassin’s Creed.

Den greske øya Kepalonia spilte den rollen Assassin’s Creed Odyssey. Nå jobber en liten del av Norge Valhalla. Det er et fantastisk, håndterbart åpent rom, tilsvarende et lekeplass-videospill – et trygt sted å utforske. Dette er selvfølgelig ikke uten risiko, men det gjør akkurat det rette for tidlige idrettsutøvere. (Med unntak av det mer enn 200 effektnivåområdet som er spesifisert for endcom-ting. Ikke gå dit, barnet mitt.) Og disse reglene.

Norge Valhalla En vakker snøverden. Visst, spillet vil sende deg til Storbritannia, men jeg anbefaler at du blir en stund. Lær om innstillinger. Omfavn Norge. Det er veldig høye poeng for å synkronisere verden, men det er rikelig med gull og mange mysterier. Disse er spesielt nyttige; Du vil ikke reise til Storbritannia med tomme lommer og lave strømnivåer.

Det hjelper absolutt at Norge er en glede å utforske, da det er mye å gjøre før du reiser til nytt land. Her er for eksempel noen av tingene jeg gjorde: Jeg konkurrerte i en test for å vinne en date med en kvinne; Naturlige gåter løst for å finne røverens bryst; Illusjonen om å ta sopp; Klatret massive fjell; Og søkte et strålende mål.

Opplæringsdeler for videospill kan ofte føles som et lite håndtrykk, noe som absolutt er sant i begynnelsen Valhalla, Også. Men jeg liker denne åpne verdensmåten å nyte mange flotte spilltilbud, men føler meg håndterbar. Er det Og så videre Mye å gjøre og finne ut av Valhalla Når England er åpent, er Norges konsistens (ærlig, skjønt større) et velkomment syn i lanseringen av spillet. Det hjelper å finne opplevelsene jeg vil søke i Storbritannia. (Det er verdt det, å oppdage mysteriene jeg var så begeistret for i sidesøk.)

READ  Cyril Hanuna vender tilbake til muskelutvekslingen mellom Mellonson og Zemor: "Publikum så på et ekte show i går"

Som jeg nevnte tidligere, er dette en del av designeren, som har blitt gjenopptatt i tidligere killer Creed-spill, men sannsynligvis gjenkjennelig Odyssey, Tillater soldater å komme seg rundt en like vakker gresk øy.

Selv etter å ha spilt Valhalla I mer enn 65 timer er jeg fortsatt ivrig etter å reise til Norge for å leve i den verden en stund. I løpet av de første seks timene berørte jeg ikke alle delene av kartet før jeg begynte på hovedsøket.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *