Hvert lands favorittstudio Kipli-film

Siden grunnleggelsen i Japan i 1985 har Studio Kipli vært en internasjonal suksess. Animerte husfilmer inkludert klassikere regissert av Hayao Miyazaki Prinsesse Mononok (1997) og Spennende borte (2001) – Favoritt av publikum over hele verden. Men noen bilder oppnås forskjellig i noen deler av verden. På dette kartet kan du se hvilke studio Kipli-filmer som er mest populære i forskjellige land.

For å lage dette kartet over hvert lands favorittstudio Kipli, Bredbånd Analyserte det globale gjennomsnittlige månedlige søkedata som brukes av landet ahrefs Keyword Explorer. Spennende borte Kiply-filmen var nummer ett i 80 land, inkludert Japan, Australia, India og USA. Den mest innbringende filmen Fra selskapet.

2008-film Ponyo Det er veldig populært i latinamerikanske land som Mexico, Brasil og Argentina. Borgo Rosso (1992) – Den dominerer Italia-Sør-Europa under første verdenskrig. Du kan se favorittstudioet ditt i hjemlandet Kipli på kartet nedenfor.

Selv om det spesialiserer seg i roligere, mer komplette filmer enn actionfylte eiere, har Studio Kipley ikke noe problem med å konkurrere med Hollywood. Animation House er veldig populært og planlegger å åpne en full fornøyelsespark i Japan i 2022 basert på dens verdener og karakterer.

READ  CPTC er klare til å komme midt i stram regulering

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *