Hvert ord som Michael Arteta sier handler om Gundogan, Man City, Top Four Beliefs og Pep Cardiola

Hvor imponert var du over Citys ubeseirede løpetur og tittelrennet over?

Jeg tror de er det beste laget i Europa for øyeblikket. Måten de opptrer på, fotballen de spiller og konsistensen av resultatene gjør det til et flott lag. Så søndag har en stor, men veldig spennende utfordring foran oss.

Hva er deres viktigste styrker denne sesongen, og har de noen svakheter?

Det de gjorde var å svare på et vanskelig øyeblikk, og et stort team måtte gjøre det, så når alle tvilte på deres evne til å konkurrere igjen og være det laget de var på, svarte de på en virkelig optimistisk måte, alt sammen gjorde det beste de kunne – spille veldig komfortable og veldig behagelige spill Å vinne.

Svakhetsmessig, de har de samme svakhetene som alle andre lag, men for øyeblikket har lag mange problemer med å finne noe fordi jeg først synes de er veldig sterke på forsvaret.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

Har du en sjanse til å lukke gapet til topp fire i de kommende kampene (Leicester og Spurs) mot lagene over deg?

Absolutt. Det kommer til å definere sesongen vår. Hvis vi kan lukke hullene for dem, men hvis vi kan komme nærmere dem, vil det gi oss fart. Vi vet at feilmarginen er lavere med sesongen vi fikk de foregående månedene, så vi må sparke.

Du jobbet med Ilke Gundogan i Manchester City. Overrasket hans siste form deg også?

READ  OL 2020 i Tokyo: Tidstur på sykkel, Ditmus vant Ledecky, første ro -medaljer og mange flere - live! | Sport

Vel, nå tror jeg han spiller en større rolle i laget. Han hadde alltid evnen til å komme i boksen og ha den beste tiden og de beste egenskapene til å fullføre oppgavene. Før han kunne spille en dyp rolle, hadde han lisens til det. Han er en fantastisk spiller, og han har vært veldig god denne sesongen.

Kan noe annet lag enn City kombinere denne typen løp uten slike som Aguero og De Bruyne?

Vel, det skjer ikke over natten. Det har blitt bygget opp gjennom årene. Det er flott å ansette spillere som kan ta den neste utfordringen når noen prøver å komme til slutten av livet. At evolusjonen har blitt gjort veldig bra, så utlån til alle som tar avgjørelser der, de har alltid en visjon om hva de umiddelbare behovene er, men ikke hva fremtiden krever.

Ved å abonnere på vårt Arsenal-nyhetsbrev, vil du motta en daglig e-post med fokus på å reise til Emirates Stadium.

I tilfelle Gunners vil du ikke savne en eneste ting – du får alt du trenger å vite direkte i innboksen din.

Vi sender deg spesielle nyhetsbrev med store viktige nyheter.

Med januar-overføringsvinduet åpent, er det rikelig med innhold å få tennene på.

Hvordan registrerer du deg?

Det er enkelt og tar bare noen få sekunder.

Skriv inn e-postadressen din i boksen øverst i denne artikkelen – eller en hvilken som helst artikkel i Arsenal-delen av Football London – med tittelen “Få de største daglige historiene på e-post” og klikk “Abonner”.

Det er det, du er klar.

READ  'Outrageous' m 5 million Liverpool transfer sidelinjen Chelsea og Mancini, sint Leeds styreleder

Hvis du senere bestemmer deg for at du ikke lenger vil motta e-post, kan du følge lenken for abonnementet i et av nyhetsbrevet – men vi tror ikke du vil.

For flere detaljer, Klikk her.

Hvor viktig var det for Pep å snakke med deg i den vanskelige tiden før jul, spesielt med det sosiale mediemisbruket du snakket om?

Vi har hatt mye kontakt siden jeg kom hit. I gode øyeblikk, i dårlige øyeblikk, når han hadde noen vanskelige øyeblikk, nå som han har noen bedre øyeblikk, endres ikke forholdet. Det er veldig bra å få noen råd og litt støtte når som helst i livet ditt fordi du som levde i disse situasjonene trenger så mange mennesker som mulig. Så åpenbart vil rådene være mer overbevisende og effektive.

Passer den på og utenfor banen?

Absolutt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *