Hvilken fremtid for kongefamilien uten Elizabeth II: den separate «institusjonen» gjenforent?

Ingen av dem ville hatt den triste trøsten av et siste farvel til deres høyt elskede bestemor: William og Harry ankom Balmoral Castle veldig sent. Men begge var i stand til å sørge over henne sammen med sin far, Charles III. Medlemmer av Windsor-familien skyndte seg å bli med Charles, Camilla og Anne, som var de første som ankom Skottland. En dyster William kjører oppover området og tar Edward, Sophie og Andrew til Elizabeth IIs elskede skotske kongelige residens. Akk, dronningen døde, stille … Harry var i ferd med å avslutte balletten til de mest intime, fra Tyskland Uten Megan, og mer enn en og en halv time etter kunngjøringen om dronningens død. Vi vil ikke vente på hans ankomst for å kunngjøre denne store døden til verden… I følge Royal Watchers er Harry ikke det eneste medlemmet av familien hans som ankom senere. Men hertugen av Sussex inntar, riktignok, en spesiell plass: Dronningens favorittbarnebarn, som søkte tilflukt i USA for å beskytte sin kone, sies å være fraværende i de små familiedokumentene. Og medienes skrål hjalp ham ikke. Hva blir Harrys stilling nå som han har trukket seg fra det offisielle livet fra 2020? Vi så henne sammen med William til prins Philips begravelse. Men de var langt unna under platinajubileumsfeiringen i juni. Der Harry sist hadde sett bestemoren sin.

Men med dronningens død snus en sann side og en ny æra begynner. Kan hun glatte over prins Andrews offentlige ydmykelse, men mest av alt forene de to brødrene, William og Harry? Hva forener dem: Bare de kan forstå realitetene i deres forutbestemte liv.

READ  Rani Mukherjee vil spille i det intense dramaet 'Mrs. Chatterjee Vs Norway'

I det er risikoen mange: Prins Harry skal gi ut en trosbok innen slutten av året, noe som er bekymringsfullt. Meghan Markle, fortsetter»Gjør familiesaker offentlige«Selv om han tar paret sitt et skritt tilbake og skuffer kongefamilien ytterligere, understreker kongeekspert Katie Nicholl. Til slutt, hvis Harry er femte i rekken av rekkefølgen, vil det ikke bli noen endring i tittelen hans: Duke of Sussex, han vil etterfølge monarkens eldste sønn, William, hertugen av Cambridge, nå hertugen av Cornwall. Han skal også bli prinsen av Wales, en tittel som tradisjonelt er tildelt tronfølgeren. Prinsesse av Wales … en hellig arv fordi, selv om den unge damen har frigjort seg fra å bli sammenlignet med Lady Di, er det en hel symbolikk der som kan utvide gapet mellom de to brødrene ytterligere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *