«Hvilken historie er dette?» : Hvor kommer denne mystiske videoen av et «sølvaktig objekt» som krysser himmelen fra?

Sojus-rakett skutt opp fra Baikonur

Glødemønsteret trigger raketten til å ta av. Elon Musks Falcon Rockets. Men her er det ikke snakk om amerikansk rakett. Fordi Balkash er omtrent 500 km i luftlinje øst for Baikonur, oppskytningsstedet for romfartøyet Soyuz.

Fant rakettoppskytinger sted ved Baikonur i denne perioden? ja, Vi snakket om det i RTBF info. Dette skjedde ikke på en lørdag, som forfatteren av innlegget på Telegram sa, men noen dager tidligere, onsdag 21. september. Den dagen leste byrået som var tilgjengelig på nettstedet vårt, «ENn En Sojus-rakett tar av for den internasjonale romstasjonen (ISS). Kosmodrom Baikonur til Kasakhstan med en amerikaner og to russere«.

Ved å bruke kompassverktøyet Google Maps er det sikret at: lI en video delt på sosiale medier tar raketten en vei fra vest til øst, og beveger seg fra venstre til høyre. Så enig i Baikonurs holdning angående Balkash.

Avreise kl 13:54 GMT eller 19:54 i Kasakhstan. På dette tidspunktet Ses i lanseringsvideoen som er tilgjengelig på YouTubeNatten hadde nesten falt på.

Til slutt, merk at andre bilder av samme publikasjon er tilgjengelige, med samme glorie som fremkaller formen til maneten Denne artikkelen er fra en kasakhisk nyhetsside.

READ  Trump kjører forbi glade supportere på et tidlig møte i Florida

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *