«Hvis de var ærlige og greie …»


Familien var klar til å reise på ferie. Denne lørdagen skulle Veronique, ektemannen Eduardo og datteren deres Clara etter planen reise til Spania. En tur familien måtte ta med bil. «Bør» fordi det er lørdag morgen, er det umulig å dra. I stedet brukte Veronique formiddagen på telefonen.

Årsaken til denne kanselleringen er så uheldig at den er ny. Faktisk hadde Véronique dagen før ikke klart å fjerne hybridbilen sin fra ladestasjonen hun hadde funnet for nær hjemmet sitt. «Bilen var lastet. Alt var bra, men da jeg sveipet kortet mitt ble alt rødt. Jeg kunne ikke fjerne kabelen,» sa Belang til van Limburg.

På det tidspunktet var ikke Antwerpen-kvinnen opprørt og prøvde å finne et svar på managerens nettside. Du finner tips der når kabelen setter seg fast i ladestasjonen men ingenting passer. Den eneste mulige løsningen for Véronique var å gi opp kabelen deres (verdt 300 euro… som de burde ha kjøpt tilbake). Noe hun nektet å gjøre så mye hun trengte i ferien.

Utsatt ferie

I håp om at hun kan dra på lørdag morgen, går Véronique og mannen hennes videre ved å ringe helpdesk, vanligvis tilgjengelig 24 timer i døgnet, men til ingen nytte for dem. «Vi ringte, samtidig og med to telefoner, den nederlandsktalende og fransktalende helpdesk, men vi klarte ikke å nå noen. Etter 2,5 timer med å legge på musikken ga vi opp.»

Endelig først lørdag morgen vil Véronique ha svar. Ikke den hun hadde håpet på siden hun fikk beskjed om at problemet ikke kunne fikses eksternt og at det måtte komme en tekniker… uten å være sikker på at han ville komme den dagen. Så Veronique, mannen hennes og familien bukket under for forbudet gjennom helgen. «For meg kan vi tidligst dra på tur på mandag ettermiddag…» Og selv om hun bekrefter at helpdesk er tilgjengelig, angrer hun på at hun ble liggende i mørket. «Hvis de var ærlige og sa rett ut at problemet ikke ville bli løst i løpet av helgen, ville vi ha leid en kabel et annet sted på lørdag. Forhåpentligvis vil kabelen vår fortsatt være på stasjonen når vi kommer tilbake.»

Endelig kom en god overraskelse søndag ettermiddag. «En ansatt ringte. De ba om unnskyldning og sendte umiddelbart en tekniker. Mannen min har siden vært i stand til å få bilen tilbake. Det som gjør at familien kan dra på ferie med liten fremgang … på grunn av forsinkelsen.

READ  Merket er ikke lenger autorisert til å selge disse produktene i butikkene sine og må ødelegge lageret

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *