Hvis det er for sent igjen, vil Apple markedsføre VR/AR-headsettet sitt mye senere

Apple har igjen forsinket utgivelsen av sitt VR/AR-headset. Ifølge Bloomberg er dette ikke mangel på komponenter som gir bekymring, men maskinvarerelaterte utviklingsproblemer.

Hvis det er for sent igjen, vil Apple markedsføre VR/AR-headsettet sitt mye senere

Mark Kerman Et av Apples augmented reality- og virtual reality-headset ble angrepet igjen av en av de mest kjente analytikerne/lekkasjene som ikke ble annonsert i denne perioden. WWDC Neste juni. Apple kan ha valgt å utsette lanseringen av sitt nye produkt igjen.

I følge konfidensielle diskusjoner har høye temperaturer, kameraer og programvarerelaterte utviklingsutfordringer gjort det svært vanskelig å opprettholde en innledende tidsplan. Kunngjøringen vil bli gjort kommersielt i 2022 og i 2023.

På slutten av 2021, Ifølge Bloomberg, Produsenten vil satse Tre apper for å markedsføre produktet ditt : Kommunikasjon, videospill og medierådgivning.

Uten tvil høy

Uansett hva det er, vil dette hodesettet være kompatibelt med utvidet virkelighet og virtuell virkelighet, og vil være kompatibelt med «storskala-applikasjoner» med mål om å lykkes med å transformere iPhone innen ti år.

For å nå disse målene vil dette første hodesettet ha to 4K OLED-skjermer fra Sony. På ytelsessiden bør den gå med den kraftige brikken som Apple M1 som allerede har MacBook og Mac Mini.

Ifølge analytiker Ming-Ci Guo er Apples første virtuelle virkelighetshodesett mye lettere enn hovedkonkurrentene.
Les mer


Til å følge oss inviterer vi deg Last ned vår Android- og iOS-app. Du kan lese artiklene våre, filene og se de siste YouTube-videoene våre.

READ  Vil Raptor Lake bli lansert i slutten av september?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *