Hvis du ikke foretar denne Xbox-endringen med en gang, mister du i verste fall tilgang til alle spill

Da den nye valpen min valgte å spise fiberkabel hjemme, visste jeg at det var to dårlige dager.

Sett det som hjemmebane-Xbox så snart du mottar den nye Xbox-en

Jeg gjennomgår for øyeblikket historien til Call of Duty: Black Ops Cold War, og jeg ble utvist så snart jeg var ferdig med å tygge. Heldigvis blir kabelen fikset i morgen, men det er en avledning.

I alle fall, hvis du mister internettforbindelsen, men den nye Series X eller Series S ikke er konfigurert som hjemmet Xbox, så lisensnøkkelen er ikke festet til Xbox slik at barn eller dyr kan leke uten internett selv om de blir funnet. Å spise ting er flott, så ikke start spill før du har satt sammen og aktivert dette på nytt.

Når du bytter ut hjemmekonsoller, vil alle lisenser for digitalt innhold flyttes til den nye hjemmeboken Xbox. Disse enhetslisensene er ikke lenger tilgjengelige på forrige Home Xbox. Med andre ord, når du endrer hjemmets Xbox, får du tilgang til innholdet sammen med deg i det nye hjemmet Xbox, og alle som er pålogget kan bruke det. Når du har logget på, vil Xbox-hjemmet ditt få tilgang til kontaktene dine fra venner og familie. ”

Slik angir du din Xbox som din hjemmebane:

Som Microsoft forklarer:

«Hvis det er et nettverks- eller tjenesteavbrudd, eller hvor du ikke kan koble til Xbox Live, kan du spille de nedlastede spillene på hjemmebanen.»

Min løsning er å koble mobilen som et tilgangspunkt for å stille inn konsollkvaliteten, men hvis du er helt uten internett, sitter du uten muligheten til å starte noen spill.

Å sette opp en hjemme-Xbox tvinger deg ikke til å oppdatere den før spillet starter, et sikkert eksempel Gears 5 Selv om 13 GB-oppdateringen er klar, kan jeg bekrefte at den starter uten internettforbindelse.

Kilde:
Xbox

READ  Punching -operasjoner fører til arrestasjon av 29 medlemmer av den ødeleggende opprøret

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *