Hvis faren til Lily hadde mottatt denne teksten fra henne, ville hun fortsatt vært i live…


Tirsdag kveld satte seks tenåringer seg inn i en Nissan Navara som krasjet i et tre i Picton, Australia. Resultatene var forferdelige, da fem av de seks passasjerene mellom 14 og 16 år døde under tragedien. Den eneste overlevende var 18 år gamle Tyrell Edwards, som kjørte kjøretøyet.

– Etter å ha blitt løslatt fra sykehuset ble han arrestert i Fargo og ført til Narelan politistasjon hvor han ble siktet for fem tilfeller av farlig kjøring, sa politiet dagen etter hendelsen.

Blant de døde var 14 år gamle Lily Van de Putte. Faren hans forklarer at tenåringen sendte ham en melding, men den nådde ham ikke. En tekstmelding på fem ord: «Pappa, kan jeg gå ut i kveld? «Dette forklarer våre kolleger fra Daily Telegraph at han aldri ville ha akseptert at hun gikk ut fordi det var en ukekveld.

Kort sagt, hvis den SMS-en hadde nådd henne, ville datteren ha blitt hjemme og hun ville ikke ha mistet livet. John avslører imidlertid at han ikke har noe nag til Tyrell Edwards fordi han allerede vet at han kommer til å leve i et slikt helvete.

READ  Pro-Trump advokat Lynn Wood sverger til at Mike Pence er en 'forræder'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *