“Hvis vi vil dø, må vi alle dø sammen”: sa han til seg selv i blues-garderoben i Belgia-Frankrike

“Halvparten av tiden sa han til seg selv? Du vil definitivt se det i videoene. Jeg håper de blir utgitt etter å ha vunnet finalen.” Paul Bogba gjorde det bra i erting. Etter Blues ‘comeback mot djevelen, fikk den franske internasjonalen forstå med disse ordene at noe hadde skjedd i garderoben til verdensmestrene, og forklarte den fysiologiske endringen i den andre kampen. Periode.

Våre kolleger fra L’Équipe publiserte denne femten minutters historien i personvernet til garderoben. Det hele begynte litt tidligere da Tesschamps og Stephen, med noe fullstendig konsultasjon, bestemte seg for ikke å endre noe i systemet deres da laget tok vannet på slutten av første omgang. Her er Deshchamps ‘første ord etter at han kom tilbake til garderoben: “Venner, vi går for mye tilbake, volumet vårt er for lavt. Vi klør ikke nok, vi er ikke aggressive nok. Det har du. Hvis vi gjør det ikke heve vårt nivå, i engasjement, på alvor, vi kommer ikke til å dra dit. Slipp! Vi var fine de første tjue minuttene. Jeg håper vi kan komme tilbake hvis vi får poengsummen. ”

En enkel prat, men det betalte seg da noen av gruppelederne støttet det. Spesielt Pogba: “Venner, vi er det franske laget! Hvis vi vil ‘dø’, må vi alle ‘dø’ sammen.”

I prosessen ba Varane og Loris, forsvarslederne om “mer innvirkning” før det kunne opprettes en utveksling for å fikse triksene. Ved drukning på midtbanen fikk Bokba og Rabiot støtte fra en merkelig sentral forsvarer (Gunde eller Lucas Hernandez) ved tap av ballen, da det ikke var behov for å være tre bak foran et enkelt blikk. Slik reduseres hullene mellom linjene og bluesen presses.

READ  Everton er forvirret over at Benitez bøyer musklene på sommerbryteren

Djevler, de har ikke lenger muligheten til å gjøre endringer på et femten minutters halvtid.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *