Hvor ble «A Woman’s Pieces» filmet? Finn ut om innspillingsstedene til denne 2020-filmen

Biter av en kvinne Den ble regissert av den ungarske regissøren Kornel Mundroz i 2020 og streames for øyeblikket på Netflix. Med Vanessa Kirby, Shia LaBeouf, Molly Parker, Sarah Snook, Elisa Shelsinger, Penny Safty, Jimmy Files og Ellen Burstin.

Handlingen i stykket kretser rundt et ektepar fra Boston, Martha og Sean, som er i ferd med å bli foreldre, men så ender hjemmefødselen i stor tragedie. Jordmoren deres står anklaget for kriminell uaktsomhet, mens Martha møter hennes sorg, så vel som jordmoren hun står overfor i retten, mens hun leder forholdet til mannen og moren det neste året. Les videre for å lære om Biter av en kvinne Opptakssted.

Les også | Hvor var filmen «In the Key of Love»? Lær spennende detaljer om fotograferingsstedet

Hvor Biter av en kvinne Filmet?

I følge HIDC, mens filmen spilles i Boston, foregikk det meste av innspillingen av stykket i Canada, spesielt i Montreal. Skyting Biter av en kvinne Før koronavirusepidemien rammet verden, lukket den seg tidlig i 2020, og alt stoppet. Tallrike filmer og show har blitt filmet i Montreal, til ære for dets attraktive linjekreditt og vakre steder. Byen har også en variert arkitektur og landskap som gjør den til et ideelt fotograferingssted. Noen scener for denne filmen kan ha blitt spilt inn i det gamle Montreal-området.

Les også | Hvor ble «Golden» filmet? Finn ut alle detaljene om fotograferingsstedet

Deler av filmen ble også spilt inn i hovedstaden, Oslo. Deler av filmens siste scene ble filmet i og rundt Oslo. Noen få scener ble også filmet i havnebyen Trammen og elvebyen, 35 kilometer fra den norske hovedstaden.

READ  Tidligere Med-leder intervjuet av Prins Charles for å planlegge å drepe Diana | Diana, prinsesse av Wales

Les også | «Bachelor 2021»: Les videre for å finne ut hvor den siste sesongen av dette showet ble filmet

Filmen fikk verdensdebut 4. september 2020 på den 77. Venice International Film Festival, der Kirby vant Wolfie Cup for beste skuespillerinne. Den ble utgitt 30. desember 2020 i utvalgte teatre, før den begynte å bli streamet digitalt på Netflix 7. januar 2021. Manuset til filmen er skrevet av Katta Weber, som skrev filmen basert på sin egen erfaring med å miste barnet sitt. Regissør Mundroso, hans partner, for en mislykket graviditet.

Les også | Hvor ble «jul i Roma» filmet? Finn ut de viktigste skyteplassene

Bildekreditt: Vanessa Kirby offisielle Instagram-konto

Få det siste Underholdningsnyheter Fra India og over hele verden. Følg dine favoritt TV-kjendiser og Delhi-oppdateringer nå. Republic World er ditt mest populære sted Bollywood News. Still inn i dag for å bli oppdatert med de siste nyhetene og overskriftene fra underholdningsverdenen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *