«Hvor frekt, noen mennesker har ikke en fast adresse!»

I sosiale nettverk dro ikke sosialisten dit på fire måter … «Shock of kjøl», skrev han der. «Hvilken uanstendighet! Mange innbyggere i Charleroi møter vanskeligheter med varme, bolig og mat, noen har ikke fast adresse, og å vise en slik plate på en luksusbil er en fornærmelse mot de som ikke har noe. Og alle menneskene som kjemper hver dag for å redusere fattigdom. »

«Ikke glem at det er lett å endre seg, å miste alt skjer raskere enn du tror. At ingen er trygge for en ulykke i livet. Det er virkelig smertefullt å se et slikt tegn på fornærmelse rulle nedover gatene i byen vår, enda mer så i det nåværende miljøet.»

Da han ble kontaktet, viste han ikke noe sinne i begynnelsen! «Jeg tenker på menneskene som åpenbart er svært vanskeligstilt, men jeg tenker på hele frivillighetssektoren som gjør en god jobb for å hjelpe dem. Tvert imot ser vi denne typen fornærmelse.»

I kommentarene til Facebook-innlegget delte noen Internett-brukere synet til CPAS-sjefen, mens andre hevdet retten til humor, eller angrep forfatteren.

Et innlegg er fjernet

Etter å ha kontaktet bilens eier, fjernet Philipp van Cauwenberghe til slutt løslatelsen. «Han forklarte meg at han ville være en spøk og be om unnskyldning. Han sa at han ville fortsette å donere til hjemløse. Og fremfor alt fryktet han konsekvensene for familien sin, som jeg åpenbart ikke ønsket på noen måte. »

Denne historien reiser også spørsmålet om personlige tallerkenmeldinger. «Det faller innenfor kompetansen til DIV», forklarer David Quineaux, talsmann for Charleroi politiregion. «På vår side kan vi bare gripe inn hvis vi befinner oss i en sak som oppfordrer til hat eller diskriminering. Hvis rikdom eller fattigdom virkelig var en del av det gjeldende kriteriet, sto vi ikke overfor en ulovlig situasjon her. Og hvis han blir kontaktet, ønsker ikke eieren at reaksjonen hans skal vises i våre spalter. Enhver handling.

READ  Beste konditor | Alexandre satte til side og oppfordret Internett-brukere til å boikotte showet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *