Hvor i Norge kan du finne det beste været til påsken?

«Det vil være litt annerledes, men det ser ut til at landet blir delt i to i løpet av påskehelgen. Østlandet vil få godt, litt overskyet vær. Vestlandet vil se litt vårregn og skyer. Nord-Norge vil få veldig dårlig vær, «sa Susanna Rudder, vakthavende ved Meteorologisk byrå. Fortalte nettstedet Nettavis.

Bortsett fra sollys, vil store deler av Sør-Norge også se temperaturer på rundt 9C eller 10C frem til søndag. Perfekt vær for å nyte en rask lanse og en appelsin mens du tar en skiferie.

Temperaturen vil imidlertid begynne å synke fra mandag.

”Men fra mandag begynner det å falle litt. Om natten blir det igjen null grader. Så snakker vi om de vanligste vårtemperaturene, ”sa Ryder.

Les mer: Ski og Quick Lance: Hvordan nordmenn feirer påske (i normale tider)

De som tilbringer årets påskeferie på fjellet, tenker å reise hjem søndag kveld og ønsker å bli noen dager til med sjansen til å få nytt pulver på kortene. Ryder spår 25 centimeter snø noen steder i Norge søndag og mandag kveld.

”På langfredag ​​vil snøgrensen avta mange steder før den stiger igjen. Det vil komme litt regn som snø søndag kveld og mandag kveld. Noen steder i påskehelgen vil det være 20-25 centimeter på Vestlandet, ”sa han.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *