Hvordan aktivere eller deaktivere Bluetooth på Android?

Hvis du trenger å koble trådløse enheter over kort avstand med Android-enheten din, står Bluetooth til tjeneste. Noen ganger må du kanskje slå av Bluetooth. Slik gjør du begge deler på Android.

Hvordan finne en skjult eller tapt Bluetooth-enhet?

Slik aktiverer du Bluetooth på Android

Den raskeste måten å aktivere Bluetooth på en Android-enhet er å bruke hurtiginnstillinger-rullegardinmenyen, som kan åpnes ved å sveipe ned to ganger fra menylinjen.

På Android, sveip nedover menylinjen.

Så snart Hurtiginnstillinger-menyen vises, trykk på «Bluetooth»-knappen til den er tilpasset. Meldingen «Bluetooth On» vil vises når Bluetooth er aktivert.

I hurtiginnstillingene til Android trykker du på «Bluetooth».

Bluetooth er nå aktiv og klar for tilkoblinger. For å koble til enheter, åpne Innstillinger og gå til Innstillinger> Tilkoblede enheter. Det er det!

Du kan aktivere Bluetooth i Innstillinger-appen. For å gjøre dette, åpne Innstillinger, gå til Tilkoblede enheter> Tilkoblingsalternativer> Bluetooth og slå på bryteren ved siden av «Bruk Bluetooth».

På Android-innstillinger aktiverer du bryteren ved siden av «Bruk Bluetooth».

Etter det kan du gå til to nivåer og koble enhetene til Android-enheten din eller gå ut av innstillingene.

Slik deaktiverer du Bluetooth på Android

Å deaktivere Bluetooth på Android er like enkelt som å slå det på. Først åpner du Hurtiginnstillinger-menyen ved å sveipe to ganger fra toppen av enhetens skjerm. I menyen som vises trykker du på «Bluetooth»-knappen, den vil ikke lenger være uthevet.

I hurtiginnstillingene til Android trykker du på «Bluetooth».

Når Bluetooth er deaktivert, vil teksten inne i knappen skrive «Bluetooth av».

Det er også enkelt å deaktivere Bluetooth fra Innstillinger-appen, men vil kreve litt ekstra polstring. For å gjøre dette, åpne Innstillinger, gå til Tilkoblede enheter> Tilkoblingsalternativer> Bluetooth og slå av bryteren ved siden av «Bruk Bluetooth».

READ  Clash Royal Bannere: Nye Clash Royal Cosmetics kommer - Breakflip

På Android-innstillinger slår du av bryteren ved siden av «Bruk Bluetooth».

Når du er ferdig, gå ut av innstillingene og du kan gå videre. Du kan når som helst starte Bluetooth på nytt ved å bruke Hurtiginnstillinger-menyen. Lykke til!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *