hvordan du enkelt installerer Android-apper i APK-format

Takket være Windows 11 er det mulig å installere hvilken som helst Android-applikasjon. På den annen side, bortsett fra de som er tilgjengelige i Amazon Appstore, må du gå gjennom kommandolinjer for å installere en APK-fil. Dette uten å ha WSA PacMan, som nå lar deg installere en APK på enklest mulig måte, uten å gå gjennom en kommandolinje.

Bra det Windows 11 lar deg installere Android-applikasjoner, prosessen er ikke enkel ennå. Muligheten er hovedsakelig ment for brukere av Windows Insider-programmet, selv om det er et triks for å installere Windows-undersystem for Android ved hjelp av kommandolinjer. Men, og dette er kanskje det mest følsomme punktet, bare Amazon Appstore støttes for øyeblikket. Bekymringen er at Amazon-butikken langt fra er like fylt som Google Play Store.

Heldigvis er det også mulig å øke antallet applikasjoner som kan installeres kraftig på Windows 11. Så snart det nye operativsystemet ble introdusert i juni 2021, bekreftet Microsoft at det ville være mulig å installere Android-applikasjoner på. APK. Hva flere millioner Android-applikasjoner tilbyr Windows 11. På den annen side, her er det også nødvendig å gå gjennom kommandolinjer, som forklart i vår veiledning for å installere Android-apper via APK… Noe som er upraktisk for de som ennå ikke er så godt kjent med Windows.

Denne applikasjonen lar deg raskt installere enhver APK-fil på Windows 11

Den gode nyheten er at det nå er et lite verktøy som eliminerer behovet for kommandolinjer for å installere Android-applikasjoner. Kalt WSA PacMan, denne appen er tilgjengelig gratis på Github. Vi vil anta at du allerede har installert alt du trenger for å kjøre Windows-undersystem for AndroidDette er prosedyren for å installere og nyte Android APK-er på Windows 11 med letthet:

 1. Å gjenopprette PacMan av WSA, Klikk på en av de følgende koblingene.
  Last ned WSA PacMan (installasjonsprogram)
  Last ned WSA PacMan (bærbar versjon, ingen installasjon nødvendig)
 2. Installer programmet du nettopp lastet ned. Hvis du har valgt den bærbare versjonen, pakk ganske enkelt ut ZIP-filen du nettopp har gjenopprettet fra et sted på harddisken. Ved installasjonstidspunktet, for enkelhets skyld, la alternativet være merket av. Knytt WSA Package Manager til .apk-filtypen.
  Slik installerer du Android APK-apper på Windows 11
 3. Start deretter applikasjonen Windows-undersystem for Android. Sjekk alternativet Utviklermodus hvis du ikke allerede har gjort det.
  Slik installerer du Android APK-apper på Windows 11
 4. Åpne til slutt WSA PacMan-applikasjonen. Alle alternativer skal endelig være grønne (hvis du har aktivert utviklermodus i forrige trinn, kan applikasjonen hente IP-adressen til den virtuelle serveren).
  Slik installerer du Android APK-apper på Windows 11
 5. Så alt du trenger å gjøre er å laste ned APK-filer fra et nettsted som APKPure, APKMirror eller APKPure. Åpningen og installasjonen administreres automatisk av WSA PacMan, du har nesten ingenting å gjøre annet enn å godkjenne installasjonen på din PC.
  Slik installerer du Android APK-apper på Windows 11

READ  En ny familie av materialer for solenergiproduksjon av fornybart hydrogen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *