Hvordan England feirer Platinum Jubilee Contest

Den engelske hovedstaden er vert for marsjerende band som en del av en spektakulær konkurranse for å feire neste års Queen’s Platinum Jubilee, med en gigantisk dragen marionett og sirkusartist, ble det avslørt i dag.

Sentrale London vil bli oppfrisket med farger, gatedrama og dans til minne om kongens lange regjeringstid beskrevet som ‘en av gjenåpningsseremoniene for Storbritannia’.

6. februar 2022 vil dronningen ha regjert i 70 år, første gang en britisk suverene har oppnådd et slikt tegn – en fire-dagers helligdag på røret for britene for å markere anledningen i juni.

Detaljer om konkurransen, som vil finne sted søndag 5. juni neste år, ble offisielt avduket tirsdag på Victoria and Albert Museum i London.

Rull ned til videoen

Planer for Platinum Jubilee Contest I dag på V&A Museum i London beskrev festmester Adrian Evans høydepunktene i feiringen, som vil finne sted søndag 5. juni neste år.

Søndagens konkurranse involverer tre handlinger, hvorav den første involverer både tropper og soldater som marsjerer foran Buckingham Palace i The Mall (Bilde: Queen of Scotland besøker nøkkelarbeidere og frivillige på Holyrood Palace denne uken)

Søndagens konkurranse involverer tre handlinger, hvorav den første involverer både tropper og soldater som marsjerer foran Buckingham Palace i The Mall (Bilde: Queen of Scotland besøker nøkkelarbeidere og frivillige på Holyrood Palace denne uken)

Arrangert av festmester Adrian Evans og med et budsjett på $ 10 til $ 15 millioner, forventes arrangementet, som vil omfatte deltakere fra hele Storbritannia og Commonwealth, å være en av de største feiringer på hjemmebane i flere tiår.

Gjennom året fortsetter dronningen og medlemmer av den kongelige familien på turné over hele landet og deltar på en rekke landemerker for å markere slutten på Platinum Jubilee Weekend.

Buckingham Palace sa at den utvidede pausen for 2022 vil løpe fra torsdag 2. juni til søndag 5. juni etter at bankferien i mai – som ville ha vært mandag 30. mai – har blitt presset tilbake.

Den fire dager lange helgen begynner torsdag med Trooping the Color, som vil bli fullført for første gang siden utbruddet, og en takketjeneste for dronningens styre vil finne sted lørdag i St. Paul’s Cathedral.

Søndagens kamp involverer tre handlinger, med både førstegangssoldater og soldater som deltar i en parade på The Mall foran Buckingham Palace.

Den andre akten, kalt Celebration, vil inneholde en leketøydrage som er større enn en dobbeltdekkerbuss med vinger på bredden av The Mall.

Andre deltakere inkluderer en trapeskunstner, akrobater og andre kunstnere suspendert under en stor ballong trykt med bildet av dronningen.

Det bestselgende eventyret, The Ones Is Queen, skrevet av den berømte forfatteren Sir Michael Morborgo, vil bli gjenopplivet av dagens kunstnere.

Trooping the Color (bildet) forventes å være fullstendig iscenesatt for første gang siden utbruddet, torsdag neste års begivenheter

Trooping the Color (bildet) forventes å være fullstendig iscenesatt for første gang siden utbruddet, torsdag neste års begivenheter

Under en annen feiring holder dronningen buketter presentert av britene

Under en annen feiring holder dronningen buketter presentert av britene

Deltakeren vil ha en anbefaling for hvert tiår av dronningens regjeringstid, og vil inneholde hester og kork på en måte som gjenspeiler følelsene hennes.

Nicholas Coleridge, medformann i turneringen, sa: ‘The Platinum Jubilee Weekend er en mulighet for landet til å dukke opp igjen som begeistret og fornyet, og uttrykker håp og optimisme.

‘Det vil være gjenåpningsseremonien i Storbritannia, en tid med usikkerhet og motgang etterfulgt av et bisarrt øyeblikk av enhet og moro.

Bilde av dronningen som tar blomster fra en interessert mengde under en tidligere feiring

Bilde av dronningen som tar blomster fra en interessert mengde under en tidligere feiring

‘Gjennom sammensmeltningen av ritual og konkurranse med Rosmatas og festivalen, ønsker vi å lage en scene som er både spennende og minneverdig på samme tid, og en passende hyllest til dronningen.’

Den siste handlingen av deltagerens tredje akt holdes nå hemmelig.

READ  Pierce Morgan beskytter GMB-filmen fra å beklage 'halvdelene'

Arrangørene sa at konkurransen vil bli sponset personlig av en blanding av bedriftspartnere, næringsliv og enkeltpersoner.

Bank Holiday Celebration vil bli markert med nasjonale begivenheter som vil inneholde noen av verdens største stjerner for service – og en dag på løpene.

Enkeltpersoner i den kongelige familien har ennå ikke blitt oppkalt i planene, men prinsen av Wales, hertuginnen av Cornwall, hertugen av Cambridge og andre medlemmer av hertuginnen og monarkiet vil delta på forskjellige arrangementer.

Langhelgen lørdag avholdes en live konsert på Buckingham Palace – Palace Platinum Banquet. Rollespillet er ennå ikke navngitt, men sies å ha samlet noen av verdens største underholdningsstjerner for å feire de viktigste og gledeligste øyeblikkene siden dronningens syv tiårs regjeringstid.

Andre høydepunkter inkluderer en dag på dronningens løp – en ivrig hesteoppdretter – og hennes familie som fyller den kongelige boksen for derbyet som ble holdt i Epsom Towns før konserten.

Queen’s Four Days Platinum Jubilee Celebration: Buckingham Palace avslører hvordan hennes majestets 70 år regjerte

Torsdag 2. juni 2022

Queens ‘Birthday Parade (Trooping the Color): Mer enn 1400 marsjerere, 200 hester og 400 musikere samles vanligvis på den tradisjonelle paraden for å markere dronningens offisielle bursdag den andre lørdagen i juni.

Fra Buckingham Palace vil paraden bevege seg fra The Mall til kavaleriparaden, som får selskap av kongefamilien i hester og vogner. Paraden avsluttes med den tradisjonelle RAF-fly-fortiden som ble sett av dronningen og medlemmer av den kongelige familien fra balkongen på Buckingham Palace.

Platinum Jubilee Beacons: Den lange tradisjonen i Storbritannia for å feire Royal Jubilees, bryllup og kroningsseremonier vil fortsette å markere Platinum Jubilee med fyring av fyrtårn. Beacons vil brenne over Storbritannia, Kanaløyene, Isle of Man og oversjøisk territorium i Storbritannia.

Beacons vil bli tent for første gang i alle hovedstader i Commonwealth for å feire The Queen’s Platinum Jubilee.

READ  Charlie Condo avslører at 'Nastyist' -feiringen han møtte var en tidligere medstjerne

Fredag ​​3. juni 2022

Thanksgiving-gudstjeneste: Thanksgiving-gudstjeneste for dronningens regjeringstid vil bli avholdt i St. Paul’s Cathedral. Flere arrangementer vil bli kunngjort etter hvert.

Lørdag 4. juni 2022

Derby at Epsom Towns: Hennes majestet dronningen vil delta på Derby på Epsom Towns med medlemmer av den kongelige familien.

Platinabankett på palasset: BBC vil arrangere og sende en spesiell live-konsert fra Buckingham Palace, som samler noen av verdens største underholdningsstjerner for å feire de viktigste og gledeligste øyeblikkene i dronningens syv tiår med styre. Offentlige medlemmer vil bli invitert til å søke om å delta på denne spesielle begivenheten, og detaljer om stemmeseddelen for innbyggere i Storbritannia for å motta Spectator-billetter vil bli frigitt etter hvert.

Søndag 5. juni 2022

Big Jubilee Lunch: Hvert år siden ideen startet i 2009, har Big Lunch oppfordret lokalsamfunn til å feire deres forbindelser og bli bedre kjent med hverandre og komme sammen i en følelse av moro og vennskap. Den store lunsjfestivalen i 2022 vil bringe feiringer til hjertet i alle samfunn.

Folk er invitert til å dele vennskap, mat og moro med sine naboer som en del av Platinum-jubileumsfeiringen. En stor jubileumslunsj kan være stor eller liten – gatefest eller piknik, te og kake eller hagegrill. Gir tips og ideer for å være vert for et stort lunsjarrangement.

Platinum Jubilee Competition: En konkurranse på over 5000 mennesker fra hele Storbritannia og Commonwealth vil finne sted på bakgrunn av Buckingham Palace og gatene rundt det. Den kombinerer gatekunst, teater, musikk, sirkus, festival og drakt for å feire tjenesten til Hennes Majestet-regime og for å kodifisere den kollektive tjenesten for mennesker og lokalsamfunn over hele landet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *