hvordan gjøre iphone om til en fjernkontroll for apple tv

Interessant nok er fjernkontroller elementer som har en tendens til å forsvinne ganske lett. Hvis du har en Apple TV, kan det hende du har forlagt fjernkontrollen for den i en skuff eller under en sofapute, for eksempel. For å unngå å måtte gå over hele huset for å finne den, kan du gjøre iPhone om til en fjernkontroll for Apple TV. Faktisk integrerer iOS flere skjulte apper, inkludert en for å kontrollere din lamme Apple TV. Appen kan kun åpnes offisielt etter at den er aktivert i iOS Control Center, men det er også mulig å lage en snarvei på startskjermen for å åpne den som en hvilken som helst innebygd app. Det er hvordan.

Slik aktiverer du Apple TV Remote i kontrollsenteret

Det er bare én offisiell måte å få tilgang til Apple TV Remote-funksjonen til iOS: gjennom iOS Control Center. Funksjonen er imidlertid ikke aktivert som standard. Slik setter du det opp.

1. Aktiver Apple TV Remote i kontrollsenteret

Den offisielle måten å gjøre iPhone om til en fjernkontroll for Apple TV er å aktivere den dedikerte snarveien i kontrollsenteret. For å gjøre dette, åpne innstillinger fra iOS, gå til menyen Kontroll senterbla deretter gjennom alternativene til du kommer til andre kommandoer. Trykk til slutt på knappen + grønn som vises ved siden avApple TV-fjernkontroll for å legge til alternativet i kontrollsenteret.

© 01net.com

2. Få tilgang til Apple TV Remote

Nå som funksjonen er aktivert, implementer Kontroll senter fra din iPhone. Du bør finne en ny snarvei der. Apple TV-fjernkontroll som lar deg åpne fjernkontrollen.

READ  TOP 10 kampanjer før helgen
© 01net.com

Hvordan lage en Apple TV Remote-snarvei på iPhone-hjemmeskjermen

Å bruke iPhone som en Apple TV-fjernkontroll er veldig praktisk, men metoden for å få tilgang til verktøyet er litt mindre. Faktisk er det ganske overraskende at Apple ikke tilbyr appen sin som sådan ved å la den legges til, som alle andre apper, på startskjermen til din iPhone. Det er imidlertid fullt mulig å gjøre det ved å lage en snarvei med riktig applikasjon.

1. Last ned snarveier

Hvis du ikke allerede har gjort det, start med å laste ned appen. snarveier på din iPhone. Denne gratis applikasjonen som tilbys av Apple lar deg lage automatiseringsskript slik at du enkelt kan utføre komplekse og/eller repeterende oppgaver.

Last ned Apple-snarveier

2. Lag en ny snarvei

åpne appen snarveierstå på denSnarveier-fanenog trykk på knappen + vises øverst til høyre for å opprette en ny snarvei. trykk deretter legge til handlingså skriver du inn i søkefeltet url og velg det første forslaget som kalles url.

© 01net.com

Som standard er nettadressen som er angitt Apples, men den vil erstatte den. For å gjøre dette, trykk på den og skriv inn i stedet fjernkontroll:// og trykk Ferdig å validere. deretter i listen over Forslag til neste handlingplukke ut åpne nettadresser. Handlingen legges dermed til den forrige. Knappeskriptet til Apple Remote er nå klart.

© 01net.com

3. Tilpass knappen

Før du kan sette den på iPhone-startskjermen, må knappen du oppretter tilpasses. For å gjøre dette, velg rullemenyen vises øverst på skjermen og trykk Gi nytt navn. Skriv deretter navnet på knappen din.

READ  Equinor villkatter får stort funn på moden norsk hylleoverflate
© 01net.com

starte på nytt operasjon og trykk nå velg et ikon. Endre fargen på knappen og velg symbolet du vil skal vises på den. trykk til slutt OK for å lagre endringene.

© 01net.com

4. Legg til knappen på startskjermen

trykk på knappen igjen rullemenyen til stede øverst på skjermen, og velg nå å legge den til På startskjermen. I vinduet som vises, trykker du på Legg til øverst til høyre for å feste appikonet til iPhone-startskjermen.

© 01net.com

Nå kan du åpne Apple TV Remote-appen som en hvilken som helst app på din iPhone.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *