«Hvordan kan hun fortsatt gi melk?»

Georgie Mitchell, en britisk bryllupsplanlegger, vakte nylig oppsikt med en veldig interessant historie på podcasten hennes «The Unfiltered Bride». Med god grunn forklarte ekteskapseksperten at en av hennes klienter overrasket hennes fremtidige ektemann med moren hans som ammer ham bare timer før de skulle knytte knuten.

«Han ble ammet av moren sin,» sier Georgie Mitchell, «og samtalepartneren hans sa: «Unnskyld meg, hva? Hvordan er det mulig at moren hans fortsatt produserer melk? «.


videoer

Faktisk sluttet ikke denne moren å amme sønnen i disse årene slik at hun kunne fortsette å produsere melk. Hvis brudgommens alder ikke er kjent, er det åpenbart at ammingen har pågått en stund.

Nå fjernet fra TikTok-nettverket der den ble publisert, har podcastvideoen blitt sett over 770 000 ganger. Ifølge kommentarer er Internett-brukere enstemmige: de vil ikke gå med på å gifte seg med en mann som er veldig nær moren sin.

Den kommende bruden ville imidlertid ikke ha turt å avlyse bryllupet med tanke på antall fremmøtte. Jeg vil ikke fortelle historien om foreningen som skjedde etter det.

READ  Plutselig død eller sykdom? Ifølge mange eksperter er dronning Elizabeth II død

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *